'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

Στη φυλακή γνωστός ποδοσφαιριστής..!!

Στη φυλακή γνωστός ποδοσφαιριστής

Στην φυλακή οδηγήθηκε την Κυριακή ο γνωστός ποδοσφαιριστής Σ. Κ., κατηγορούμενος ως ηθικός αυτουργός σε συνωμοσία, ληστεία και απαίτηση χρημάτων με απειλές! 

Ο 39χρονος άσος της μπάλας συνελήφθη στην Κύπρο, όπου και αγωνίζεται, μετά από την επίθεση αγνώστων κατά επιχειρηματία που φέρεται να χρωστούσε στον ποδοσφαιριστή.


Σύμφωνα με τις κατηγορίες, στις 28 Σεπτεμβρίου έξι άγνωστοι εισέβαλαν στο σπίτι όπου διαμένει ο συνέταιρος στην εταιρία καθαρισμού του Σ.Κ. Αφού τον κακοποίησαν, τον έβαλαν να υπογράψει επιταγές 90.000 ευρώ, ενώ του απέσπασαν και το πορτοφόλι. Σύμφωνα δε με το 36χρονο θύμα, είχαν προηγηθεί απειλητικά μηνύματα.

Όπως αναφέρεται, ο 36χρονος χρωστούσε στον Σ.Κ.  60.000 και ο ποδοσφαιριστής συνελήφθη ως ηθικός αυτουργός του γεγονότος.

Ο ποδοσφαιριστής, που στο παρελθόν έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων για την ΑΕΚ και τον Απόλλων Καλαμαριάς, αρνείται κάθε κατηγορία.

Το δικαστήριο εξέδωσε διάταγμα τετραήμερης προφυλάκισής του, που αναμένεται να ανανεωθεί σήμερα, ενώ καταζητούνται δύο ακόμα άτομα.

star.gr
http://www.ierosagon.org

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου