'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

ΠΟΑΣΥ: Όχι στην κατάργηση του νυχτοκάματου...

Για «οικονομική αφαίμαξη» κάνει λόγο η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων (Π.Ο.ΑΣ.Υ.), αναφερόμενη στην περικοπή των απολαβών των μελών της, αλλά και τη μη καταβολή των δεδουλευμένων της νυχτερινής εργασίας.
 
Σε σχετική ανακοίνωση, η ΠΟΑΣΥ τονίζει ότι «οι περικοπές τελευταία και στις λειτουργικές ανάγκες των Αστυνομικών Υπηρεσιών που πλήττουν την αποτελεσματικότητά τους αλλά και η οικονομική αφαίμαξη στις απολαβές μας, υπερβαίνουν τις αντοχές του καθενός».

Εκφράζοντας την αγανάκτησή της, η Ομοσπονδία εξήγγειλε σειρά κινητοποιήσεων, στις οποίες θα κληθούν να συμμετάσχουν κλιμάκια των ευρωπαϊκών αστυνομικών συνδικάτων τα οποία πραγματοποιούν αυτές τις ημέρες ένστολες διαμαρτυρίες για τις δραματικές περικοπές των μισθών τους.

Καταλήγοντας, η ΠΟΑΣΥ αναφέρει: «Οι εξελίξεις στην Ελληνική Αστυνομία με τα νυχτερινά και πενθήμερα -επιπλέον των άλλων περικοπών - να τελούν υπό αμφισβήτηση, δρομολογούν την εκδήλωση δυναμικών αντιδράσεων. Ο εμπαιγμός και ο ευτελισμός δεν μπορεί και δεν επιτρέπεται να συνεχιστούν. Μοναδικός δρόμος ο αγώνας. Με τη συμμετοχή όλων και τη συστράτευση και των Ευρωπαίων συναδέλφων θα υπάρξει τελικά δικαίωση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου