'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

Δύο 15χρονοι κτύπησαν μέχρι θανάτου με τούβλο συνομήλική τους κοπέλα Άγριο έγκλημα συγκλονίζει την Ουαλλία

Το μεσημέρι του  Σαββάτου η 15χονη Rebecca Aylward βγήκε από το σπίτι της, στην ήσυχη και μικρή κωμόπολη Maesteg της Νότιας Ουαλίας για να πάει μια βόλτα με τους φίλους της.

Μερικές ώρες αργότερα, οι αστυνομικές αρχές της περιοχής δέχτηκαν ένα τηλεφώνημα από μια  απελπισμένη γυναίκα η οποία ήθελε να αναφέρει την εξαφάνιση της κόρης της.


Ήταν η μητέρα της  Rebecca, της 15χρονης η οποία μέχρι αργά το βράδυ του Σαββάτου δεν είχε γυρίσει σπίτι και δεν είχε δώσει κανένα σημάδι ζωής.

 Αστυνομία και  όλοι οι κάτοικοι της μικρής  πόλης άρχισαν να ψάχνουν παντού  για την κοπέλα.

Όλοι ανησυχούσαν  για την Rebecca αλλά κανείς, και κυρίως οι γονείς της, δεν μπορούσαν να φανταστούν αυτό που είχε συμβεί στην κόρη τους, σε αυτή την ήρεμη πόλη με τα μηδενικά ποσοστά εγκληματικότητας.


Το πρωί της Κυριακής, η αστυνομία εντόπισε το άψυχο  κορμί της 15χρονης σε δασική έκταση, κοντά την κωμόπολη.


Η όμορφη Rebecca κείτονταν αιμόφυρτη, χτυπημένη μέχρι θανάτου με ένα τούβλο.


Το σοκ όμως για  τους κατοίκους της κωμόπολης  δεν τελείωσε με τον θάνατο της  Rebecca αφού κανείς δεν μπορεί ακόμα να πιστέψει ότι δράστες αυτού του φριχτού εγκλήματος ήταν δύο 15χρονοι!


Η αστυνομία συνέλαβε τα αγόρια ως ύποπτους για την δολοφονία  της έφηβης.


Ο κ. Derek Lewis, που τα τελευταία 40 χρόνια μένει κοντά στο δάσος που βρέθηκε δολοφονημένη η κοπέλα, αναφέρει ότι το σημείο είναι πολύ δημοφιλές στους νέους, οι οποίοι μαζεύονται εκεί σχεδόν κάθε βράδυ.


Η οικογένεια της 15χρονςη είναι συγκλονισμένη από την  στυγερή αυτή δολοφονία και δεν  μπορούν πιστέψουν ότι κάποιος  θα ήθελε να βλάψει την Rebecca.


« Θα μας λείψει, ήταν ένα πολύ χαρούμενο, “έξω καρδιά” κοριτσάκι», αναφέρεται σε ανακοίνωση της οικογένειας.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου