'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

Παράδεισος με... 160 πεταλούδες!!!!!!

Το όνομά του τα λέει όλα. Ευελπιστεί να γίνει το hot spot στην κατηγορία του κι έχει όλες τις δυνατότητες να το πετύχει, αφού είναι το μεγαλύτερο της Ευρώπης. 
Το «Paradiso club» είναι ο μεγαλύτερος οίκος ανοχής της Ευρώπης, που άνοιξε τις πύλες του στην κωμόπολη Λα Χονκέρε της Καταλονίας, κοντά στα σύνορα με τη Γαλλία. Ο ιδιοκτήτης του Χοσέ Μορένο προβλέπει ότι χάρη στις 160 σέξι «πεταλούδες» που προσφέρουν υπηρεσίες για κάθε γούστο, θα κάνει χρυσές δουλειές. 

Τη βραδιά των εγκαινίων τα φώτα έξω από το «Paradiso Club» έδιναν την εντύπωση ότι ήταν ντισκοτέκ. Ομως ο κόσμος που μπαινόβγαινε ήξερε πολύ καλά περί τίνος επρόκειτο.

Οι επισκέπτες ήταν τόσο πολλοί, ώστε χρειάστηκε η παρέμβαση της αστυνομίας για να ρυθμιστεί η κυκλοφορία στους γύρω δρόμους, ενώ δεκαπέντε φρουροί ασφαλείας φρόντιζαν να μη συμβεί κάποιο απρόοπτο.

Οπου «απρόοπτο», εννοούνται τυχόν επεισόδια, δεδομένου ότι αρκετοί από τους 3.000 κατοίκους της Λα Χονκέρε, με επικεφαλής τον δήμαρχο Χόρδι Τσαμπέθας, είχαν προσπαθήσει να αποτρέψουν το άνοιγμα του οίκου ανοχής στέλνοντας στα δικαστήρια τον ιδιοκτήτη του Χοσέ Μορένο.

Εκείνος όμως κατάφερε να πείσει το δικαστήριο να του δώσει την άδεια λειτουργίας του «σπιτιού», δεδομένου ότι στην ίδια περιοχή υπάρχουν και άλλα δώδεκα «putticlubs», όπου εργάζονται εκατοντάδες κορίτσια.
Το «Paradiso Club» πάντως είναι διαφορετικό. Εκτείνεται σε επιφάνεια 2.700 τετραγωνικών μέτρων, αποτελούμενη, πέραν των άλλων χώρων, από ογδόντα δωμάτια και δύο showrooms, όπου οι πελάτες επιλέγουν τις κοπέλες. 

Το κάθε δωμάτιο χρεώνεται 120 ευρώ την ώρα, ενώ τα κορίτσια πληρώνουν 70 ευρώ την ημέρα για τη διαμονή και τη διατροφή τους.

Ο Χοσέ Μορένο, αν και τον περασμένο μήνα είχε συλληφθεί μαζί με άλλους για trafficking γυναικών, κυρίως από τη Βραζιλία, αφέθηκε ελεύθερος και περιμένει να έρθει η ώρα της δίκης του.
Πηγη : espressonews.gr
TNSite

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου