'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

Πολλά και μεγάλα ερωτηματικά για τη χρησιμότητα και σκοπιμότητα της ανούσιας "διακαναλικής συνέντευξης" του πρωθυπουργού στην οποία προσπάθησε να στηρίξει τους υποψηφίους του ΠΑΣΟΚ στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου λέγοντας ότι δεν έχει πρόθεση να "πάει" σε Εθνικές εκλογές αλλά...

Γιατί άραγε οι δημοσιογράφοι των τηλεοπτικών καναλιών απέφυγαν να ρωτήσουν τον κ. Παπανδρέου γύρω από τα σημαντικότερα ζητήματα που απασχολούν και ταλανίζουν σήμερα το μέσο Έλληνα; Η τουλάχιστον "περίεργη" στάση των δημοσιογράφων καυτηριάστηκε έντονα από τον μυστηριωδώς απόντα από τη συνέντευξη, κορυφαίο νιουσκάστερ Νίκο Χατζηνικολάου.

Το χαρτί των πρόωρων εθνικών εκλογών, έριξε ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, κατά τη διακαναλική συνέντευξη από το Μέγαρο Μαξίμου. Δεσμεύτηκε ότι δεν θα υπάρξουν νέα μέτρα σε βάρος μισθωτών και συνταξιούχων, έκανε αναφορά σε "επαναδιαπραγμάτευση επαχθών όρων", ζήτησε ψήφο ευθύνης στις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Τελικά, πολλά και μεγάλα ερωτηματικά τίθενται για τη χρησιμότητα και σκοπιμότητα της ανούσιας συνέντευξης του πρωθυπουργού στην  οποία προσπάθησε να στηρίξει τους υποψηφίους του ΠΑΣΟΚ στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου λέγοντας ότι δεν έχει πρόθεση να "πάει" σε Εθνικές εκλογές αλλά ήταν προφανές ότι αυτό ακριβώς εννοούσε, όπως άλλστε είπε με εύσχημο τρόπο τουλάχιστον 4 φορές.

Και βέβαια τα μεγάλα ερωτηματικά προκύπτουν από το γιατί άραγε οι δημοσιογράφοι των τηλεοπτικών καναλιών απέφυγαν να ρωτήσουν τον κ. Παπανδρέου γύρω από τα σημαντικότερα ζητήματα που απασχολούν και ταλανίζουν σήμερα το μέσο Έλληνα. Η τουλάχιστον "περίεργη" στάση των δημοσιογράφων καυτηριάστηκε έντονα από τον μυστηριωδώς απόντα από τη συνέντευξη, κορυφαίο νιουσκάστερ Νίκο Χατζηνικολάου.

Τα κύρια σημεία:
- Αν δω ότι η χώρα μπαίνει σε αδιέξοδο όλα θα συναθροιστούν. Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στη δημοκρατία, υπάρχει ο κυρίαρχος λαός
-Κάνω προσκλητήριο ευθύνης στα εκατομμύρια των πολιτών. Να ρίξουμε ψήφο ευθύνης απέναντι στην ψήφο διαμαρτυρίας.
-Νέα μέτρα που θα αγγίζουν μισθούς και συντάξεις δεν θα υπάρξουν.
-Επαναδιαπραγμάτευση επαχθών όρων: Αν δουν ότι είμαστε συνεπείς, τότε μπορούν και αυτοί να δεχθούν άλλες λύσεις, όπως επιμήκυνση της αποπληρωμής.

http://www.news21.gr/content.php?cid=100#c16908

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου