'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

Η αφανής πλευρά της πορνογραφίας!!!!!

Πόσα χρήματα κερδίζουν οι πρωταγωνιστές; Ποιοι παίρνουν περισσότερα, άντρες ή γυναίκες; Βλέπουν οι γυναίκες ερωτικές ταινίες; Μη βιαστείτε να απαντήσετε, υπάρχουν πράγματα που ίσως σας διαφεύγουν! 

Αντίστροφος σεξισμός
Ο μέσος πορνοστάρ κερδίζει περίπου 40 χιλιάδες ευρώ το χρόνο. Η μέση πορνοστάρ μεταξύ 150 χιλιάδες και 200 χιλιάδες. Η πορνογραφία είναι από τα λίγα επαγγέλματα στα οποία οι γυναίκες κερδίζουν περισσότερα χρήματα από τους άντρες. Όταν φυσικά μιλάμε για ηθοποιούς…



Δύο μέτρα και δύο σταθμά
Στην Αυστραλία η αγορά, πώληση και ενοικίαση πορνογραφικού υλικού είναι παράνομη σε όλες τις πολιτείες εκτός από δύο: Τη Βόρεια Επικράτεια και την Αυστραλιανή Επικράτεια Πρωτεύουσας. Ωστόσο, διακίνηση μεταξύ των πολιτειών επιτρέπεται ελεύθερα. Ετσι οι δύο συγκεκριμένες πολιτείες είναι το κέντρο όλων των ταχυδρομικών υπηρεσιών της Αυστραλίας.

Ο πόλεμος των φορμάτ
Η βιομηχανία της πορνογραφίας έχει κρίνει τον πόλεμο των αντίπαλων με πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα την επικράτηση του VHS βίντεο επί του Betamax. Πιο πρόσφατα έκρινε τον πόλεμο μεταξύ Blue-ray και HD-DVD. Καμία έκπληξη για μια βιομηχανία με έσοδα άνω των 50 δις το χρόνο, δηλαδή όσα τα έσοδα όλου του επαγγελματικού αθλητισμού στην αμερική.

Οι αριθμοί λένε την αλήθεια
Σύμφωνα με μια έρευνα του 2006, ο συνολικός αριθμός πορνογραφικών ιστοσελίδων φτάνει τα 4,2 εκατομμύρια. Σε καθημερινή βάση γίνονται 68 εκατομμύρια αναζητήσεις πορνογραφικού περιεχομένου, 20% των αντρών και 13% γυναικών δηλώνουν ότι χρησιμοποιούν τέτοιο υλικό στη δουλειά τους.

Πορνογραφία και έγκλημα
Αυτή είναι μια μάχη που δεν έχει κριθεί ακόμα: Ενώ οι πολέμιοι της πορνογραφίας υποστηρίζουν ότι οδηγεί σε σεξουαλικά εγκλήματα, τα στατιστικά υποδηλώνουν ότι οι χώρες με την πιο εύκολη πρόσβαση έχουν τις μικρότερες συχνότητες τέτοιων εγκλημάτων. Η πιο χαρακτηριστική είναι η περίπτωση της Ιαπωνίας. Μια έρευνα του 1995 καταγράφει μια δραματική μείωση των εγκλημάτων μετά την αλλαγή σχετικού νόμου. Ωστόσο, δεν είναι παράλογος ο ισχυρισμός ότι η παραγωγή πορνογραφικού υλικού προϋποθέτει τη σεξουαλική κακοποίηση παιδιών και γυναικών.

Πορνογραφία και εθισμός
Ακόμα μια μάχη που μένει να κριθεί είναι αυτή μεταξύ όσων υποστηρίζουν ότι η πορνογραφία προκαλεί εθισμός και όσων το αμφισβητούν. Αν και οι ψυχολόγοι είναι διχασμένοι κάτι τέτοιο μάλλον ισχύει. Αν υπάρχει εθισμός στο σεξ, εθισμός στον αυνανισμό τότε και η πορνογραφία πιθανόν να προκαλεί εθισμό. Γενικότερα, το είδος μας είναι επιρεπές στον εθισμό.

Προθέρμανση
Πριν από μερικές δεκαετίες, οι εταιρείες παραγωγής περιεχομένου χρησιμοποιούσαν ειδικούς «υπάλληλους» για την προθέρμανση των πρωταγωνιστών. Τα καθήκοντα τους περιελάμβαναν από σεξ με τους πρωταγωνιστές μέχρι να τους καθαρίζουν ανάμεσα στις σκηνές. Σήμερα η χρήση ψηφιακού εξοπλισμού και το βιάγκρα έχει περιορίσει την ανάγκη τους.

Χρυσή ευκαιρία
Οι ευκαιρίες για όσους άντρες επιθυμούν να γίνουν πρωταγωνιστές σε straight ταινίες είναι περιορισμένες. Αντίθετα υπάρχουν πολύ περισσότερες ευκαιρίες στην αγορά εργασίας για gay ταινίες. Αυτός ο κανόνας ισχύει ακόμα και για διάσημους άντρες πρωταγωνιστές όπως ο Πίτερ Νορθ.

Δίκλινο με πρωινό και… ταινίες
Σύμφωνα με μια έρευνα από στοιχεία των ξενοδοχείων Hilton, Marriot, Hyatt, Sheraton και Holiday Inn πάνω από το 70% των εσόδων από τις υπηρεσίες δωματίου αφορούν ενοικίαση πορνογραφικών ταινιών.  



http://www.men24.gr/html/ent/465/ent.77465.asp

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου