'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

"Δεν τη σκότωσα εγώ, αρνούμαι τα πάντα"

«Δεν τη σκότωσα εγώ, αρνούμαι τα πάντα!» 

Αυτό φέρεται να είπε στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν στην Αυλώνα Αλβανίας ο 45χρονος που κατηγορείται ότι σκότωσε εν ψυχρώ, με τρεις σφαίρες στο κεφάλι και το στήθος, την εν διαστάσει σύζυγό του στην Κέρκυρα. 

Ο άνδρας συνελήφθη από την αλβανική αστυνομία μετά το διεθνές ένταλμα σύλληψης που εξέδωσαν οι ελληνικές αρχές, ενώ το επόμενο χρονικό διάστημα αναμένεται η έκδοσή του στη χώρα μας.

Παρά το γεγονός ότι η αστυνομία έχει σοβαρά στοιχεία και ενδείξεις σε βάρος του, εκείνος αρνείται κατηγορηματικά ότι είναι ο φονιάς της 36χρονης γυναίκας, με την οποία έχει αποκτήσει ένα παιδί.

Στο μεταξύ, το πτώμα της άτυχης κοπέλας βρισκόταν στο νεκροτομείο του νοσοκομείου της Κέρκυρας μέχρι χθες το απόγευμα, οπότε μεταφέρθηκε στην ιδιαίτερη πατρίδα της, τα Ιωάννινα. Σήμερα, στις 3.00 μετά το μεσημέρι, αναμένεται να γίνει η κηδεία της στο χωριό Πρωτόπαππα (απ’ όπου καταγόταν).

Η οικογένεια, παρά το ισχυρό σοκ, προσπαθεί να επιδείξει ψυχραιμία προκειμένου να μη διαταραχθεί περισσότερο η ψυχική υγεία του 8χρονου αγοριού, το οποίο έχασε με τόσο βίαιο και ξαφνικό τρόπο τη μητέρα του. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται υπό την προστασία του παππού και του θείου του, ενώ παρακολουθείται στενά από παιδοψυχολόγο. Τραγική ειρωνεία είναι ότι το αγοράκι θα μεγαλώσει χωρίς μαμά όπως και η ίδια η 36χρονη, η οποία είχε την ατυχία να χάσει τη μητέρα της στην τρυφερή ηλικία των δύο ετών κατά τη διάρκεια της γέννας του αδερφού της!

Το νήμα της ζωής της 36χρονης κόπηκε το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής. Το άγριο έγκλημα αποκαλύφτηκε ύστερα από τηλεφώνημα σύμφωνα με το οποίο στο πορτμπαγκάζ ενός Ι.Χ. που βρισκόταν σταθμευμένο στην περιοχή Γεωργουταίικα Αλυκών Κέρκυρας βρισκόταν νεκρή μία γυναίκα. 


Αμέσως ξεκίνησε έρευνα και, σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, προέκυψαν στοιχεία σε βάρος του 45χρονου εν διαστάσει συζύγου της, ο οποίος μετά το έγκλημα αναχώρησε με αυτοκίνητο για την Αλβανία.

espessonews.gr
madata.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου