'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

Νέο κόμμα από τον Αλαβάνο!!!

Την πρόθεσή του να ιδρύσει νέο κόμμα εξέφρασε ο Αλέκος Αλαβάνος καθώς θεωρεί ότι υπάρχει κενό στο χώρο. Ο Α. Αλαβάνος υποστήριξε πως τα υπάρχοντα κόμματα δεν μπορούν να καλύψουν αυτό που κάποιοι ευαγγελίζονται ως Αριστερά.

Νέο κόμμα θα δημιουργήσει ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Αλέκος Αλαβάνος όπως αποκάλυψε στη συνέντευξή του στη διαδικτυακή τηλεόραση του ΑΠΕ - ΜΠΕ, για να καλύψει το κενό που υπάρχει σήμερα, γιατί τα υπάρχοντα σχήματα δεν μπορούν να εκφράσουν σήμερα αυτό που ευαγγελίζεται η Αριστερά.

Ακόμη τόνισε πως η δυνατότητα να σημειωθεί μια ήττα των υποψηφίων του ΠΑΣΟΚ στις προσεχείς δημοτικές εκλογές, ώστε να οδηγηθεί η χώρα σε εθνικές εκλογές, αποτελεί αισιοδοξία, αποτελεί ελπίδα.

Οι δηλώσεις του έγιναν, σε συνέντευξή του στη διαδικτυακή τηλεόραση του ΑΠΕ - ΜΠΕ, στο πλαίσιο της επίσκεψής του και της ανταλλαγής απόψεων με τους εργαζομένους στο Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Ο Α. Αλαβάνος υποστήριξε πως είναι πολύ καλύτερα να πέσει αυτή η κυβέρνηση με νόμιμες διαδικασίες, χωρίς να χρειασθεί να φθάσουμε σε αγριότητες ή ακραίες καταστάσεις, όπως συνέβη σε άλλες χώρες που είχαν υπαχθεί στο ΔΝΤ.

Ο Αλέκος Αλαβάνος αν και εξέφρασε την πλήρη συμπαράστασή του στους εργαζόμενους στα Μαζικά Μέση Ενημέρωσης που βρίσκονται κάτω από τεράστιες πιέσεις, συγχρόνως αναρωτήθηκε γιατί κανένας δημοσιογράφος δεν ρώτησε αυτό που προβληματίζει τους διεθνείς αναλυτές, αν πρέπει η Ελλάδα να προχωρήσει σε επαναδιαπραγμάτευση και αναδιάρθρωση του δημοσίου χρέους.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού "Ελεύθερη Αττική" χαρακτήρισε καρικατούρα το νέο νόμο για την τοπική Αυτοδιοίκηση, επισημαίνοντας ότι έχουν γελοιοποιήσει τον "Καλλικράτη", ενώ τόνισε ότι ο νέος περιφερειάρχης Αττικής, αν δεν έχει τόλμη, θάρρος και αποφασιστικότητα να συγκρουσθεί με την κυβέρνηση, θα είναι απλώς ένας διοικητικός υπάλληλος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου