'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

Αυθαίρετο και κατεδαφιστέο το εκκλησάκι...!!!

Αυθαίρετο και κατεδαφιστέο έκρινε η Πολεοδομία Αμαρουσίου, με την 64/2010 έκθεση αυτοψίας, τον ναΐσκο που ο Δήμος Αμαρουσίου τοποθέτησε παράνομα σε κοινόχρηστο χώρο πρασίνου (γιατί δεν ήθελε να τον καταχωνιάσει σε κάποια αποθήκη) στην περιοχή ΚΑΤ (Θράκης και Σουλίου), μετά από την έγκαιρη και επίμονη παρέμβαση της δημοτικής κίνησης «ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΚΑΙΡΟ» και του επικεφαλής της Λευτέρη Μαγιάκη.

Η Δημοτική Αρχή δεν δίστασε να παρανομήσει για τις δικές της προεκλογικές σκοπιμότητες εκμεταλλευόμενη ακόμα και το θρησκευτικό συναίσθημα των δημοτών της.


«Δηλώνουμε σε κάθε κατεύθυνση και ιδιαίτερα προς ορισμένους παραεκκλησιαστικούς κύκλους που βρήκαν την ευκαιρία να μας λοιδορήσουν ότι η δημοτική Κίνηση “ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΚΑΙΡΟ” σέβεται απόλυτα τις θρησκευτικές πεποιθήσεις, όλων των πολιτών χωρίς καμιά εξαίρεση.


Παράλληλα όμως θεωρεί πως στο όνομα της ικανοποίησης των θρησκευτικών αναγκών οποιουδήποτε θρησκεύματος, δεν επιτρέπεται να καταπατείται ο δημόσιος χώρος. Καλούμε τη Δημοτική Αρχή να υλοποιήσει άμεσα την δημόσια υπόσχεσή της για μεταφορά του ναΐσκου σε άλλο κατάλληλο χώρο όπου και το θρησκευτικό συναίσθημα των κατοίκων να μην θίγεται αλλά και η νομιμότητα να τηρείται» εξηγεί ο κ. Μαγιάκης.


zougla.gr
madata.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου