'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

Ισόβια πίσω από τα σίδερα για τη δολοφονία των 540 ευρώ...

Ισοβίως πίσω από τα κάγκελα για 540 ευρώ.  

Σε ισόβια κάθειρξη καταδίκασε το Κακουργιοδικείο Λευκωσίας τον 22χρονο Ανδρέα Σπύρου από την Παλλουριώτισσα, ο οποίος κρίθηκε ένοχος για τη δολοφονία του 23χρονου Σταύρου Γεωργίου από τον Αναλιόντα, που διαπράχθηκε τον περασμένο Οκτώβριο στη βιομηχανική περιοχή Δαλιού. 

Το δικαστήριο έκρινε τον κατηγορούμενο ως αναξιόπιστο και απέρριψε τη μαρτυρία του, καθώς έπεσε αρκετές φορές σε αντιφάσεις. Γι αυτό και κατηγορήθηκε για φόνο εκ προ μελέτης.

Ο Γεωργίου σύμφωνα με την Αστυνομία δέχθηκε 27 μαχαιριές σε διάφορα μέρη του σώματός του.

Αιτία του φονικού όπως προέκυψε από τις έρευνες που διενήργησε η Αστυνομία ήταν τα 540 ευρώ που φαίνεται να χρωστούσε ο θύτης στο θύμα. Συγκεκριμένα, το θύμα φέρεται να έδωσε στον Σπύρου το συγκεκριμένο χρηματικό ποσό για να του φέρει ένα εξάρτημα αυτοκινήτου αλλά φαίνεται ότι ο Σπύρου δεν του το έφερε ποτέ με αποτέλεσμα ο Γρηγορίου να του ζητήσει πίσω τα χρήματα.


Να σημειωθεί ότι ο Σπύρου σε θεληματική του κατάθεση ομολόγησε τη διάπραξη του εγκλήματος αναφέροντας ότι συναντήθηκε με το θύμα εκείνη την ημέρα για να διευθετήσουν τη μεταξύ τους οικονομική διαφορά και ότι θύμωσε και πιάστηκαν στα χέρια όταν το θύμα τον απείλησε ότι θα έβαζε βόμβα στον ίδιο και στη μητέρα του αν δεν του επέστρεφε τα χρήματα. 

Ακολούθως ο 21χρονος ανέσυρε μαχαίρι ψαρέματος, το οποίο είχε κρυμμένο στα ρούχα του και του επέφερε επανειλημμένα κτυπήματα μέχρι που έπεσε νεκρός. Κάποιες από τις μαχαιριές ήταν πισώπλατες. 

http://filoksenos.blogspot.com/2010/10/540.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου