'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010

...Εγγλέζοι οι ληστές των 36"!!!!

To αστυνομικό ενδιαφέρον έχει κινήσει στο Αγρίνιο η ληστεία της περασμένης Παρασκευής σε υποκατάστημα της Εθνικής τράπεζας, απ' όπου οι δυο δράστες αφαίρεσαν 240.000 ευρώ μέσα σε 36 δευτερόλεπτα και με κλειστές τις πόρτες.

Με το που έκλεισαν οι πόρτες για το κοινό στις 2 το μεσημέρι της Παρακευής, η υποδιευθύντρια σηκώθηκε από το γραφείο της για να ανεφοδιάσει το ΑΤΜ. 

Με το που τοποθέτησε όμως τις δυο πρώτες δεσμίδες με τα 120.000 € και ενώ ήδη μετέφερε και τις υπόλοιπες δυο ισόποσες και κινούμενη προς το μηχάνημα αυτόματης ανάληψης, έσκασαν ... μύτη οι ληστές που με βαριοπούλα έσπασαν το τζάμι και εισέβαλαν μέσα. Στο υποκατάστημα υπήρχαν συνολικά 17 άτομα, ανάμεσά τους και πελάτες. Από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης δεν διακρίνεται μια ταραχή αλλά αντιθέτως μια απάθεια για τη ληστεία. 

Με το που απομακρύνθηκαν οι ληστές για παράδειγμα με τη μοτοσυκλέτα τους, κανείς δεν έκανε τη συνηθισμένη κίνηση να βγεί και να κοιτάξει προς τα που κινήθηκαν. 

Βέβαια η οδηγία που έχει δώσει η διοίκηση της τράπεζας είναι να μην προκαλούν τους κακοποιούς με τη στάση τους οι υπάλληλοι, γιατί έτσι τίθεται σε κίνδυνο η ζωή τους. Στους αστυνομικούς πάντως έκανε ιδιαίτερη εντύπωση ο ... σωστός χρόνος που χτύπησαν οι ληστές. 

http://crimesonair.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου