'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010

Τσακωμός για το "χρήμα" μέσα σε εκκλησία!!!!

Έξω από την εκκλησία ακούγονταν οι φωνές Επιτρόπων και άλλων μελών του εκκλησιαστικού συμβουλίου σε Ιερό Ναό της Πάτρας!

Το Συμβούλιο έγινε πριν από μερικές ημέρες και -όπως μάθαμε- ένας εκ των επιτρόπων απείλησε πως...

θα τα βροντήξει με όσα πληροφορήθηκε πως συμβαίνουν!

Το ζήτημα είναι ότι οι καταγγελίες του έπεφταν βροχή και αφορούσαν αγορές και άλλες οικονομικές συναλλαγές, τις οποίες χαρακτήρισε «σκοτεινές»! Απείλησε δε πως θα φθάσει μέχρι τον Δεσπότη!


Τι ακριβώς συνέβη; Ενώ η συνεδρίαση του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου ήταν σε εξέλιξη, ένας εκ των Επιτρόπων άρχισε να φωνάζει δηλώνοντας πως οι αγορές που γίνονται δεν ελέγχονται ούτε εγκρίνονται από την επιτροπή.

Αναφέρθηκε μάλιστα σε μία μικροφωνική που κόστισε 7.000 ευρώ όπως και μία επισκευή σε κάποια μικρόφωνα που χρησιμοποιεί ο ναός και τα οποία κόστισαν (κατά τους ισχυρισμούς του) πάνω από 2.000 ευρώ!

Ένας εκ των άλλων επιτρόπων εκνευρίστηκε και αφού διέψευσε όσα καταγγέλθηκαν άρχισε να φωνάζει πως «αν δεν σου αρέσει να σηκωθείς να φύγεις από εδώ μέσα». Οι φωνές, η ένταση και οι απειλές γίνονταν μπροστά στον ιερέα της εκκλησίας, ο οποίος δεν μιλούσε! Προφανώς προτιμούσε τη σιωπή... για να μην μπλέξει ο άνθρωπος!


Ο μαινόμενος επίτροπος συνέχιζε απτόητος. «Θα σας ξεφτιλίσω. Θα πάω στις εφημερίδες και τα κανάλια. Δεν θα περάσει έτσι αυτό», έλεγε. Απείλησε μάλιστα πως δεν θα ξαναπατήσει το πόδι του στον συγκεκριμένο ιερό ναό για «να μην μπλέξει», όπως είπε χαρακτηριστικά.


«Δεν περνάνε αυτά» στον Μητροπολίτη

Το περίεργο είναι ότι την προηγούμενη Κυριακή εμφανίστηκε στην εκκλησία. Το τι μεσολάβησε, δεν καταφέραμε να μάθουμε. Είτε αποφάσισε να «θάψει» τις καταγγελίες του, είτε έχει δρομολογήσει την διαδικασία ενημέρωσης του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Πατρών προκειμένου να γίνουν τα δέοντα. Θα πρέπει να υπενθυμίσουμε πως ο κ. Χρυσόστομος έχει εκ προοιμίου δηλώσει πως θα πατάξει τέτοια φαινόμενα (αν αποδειχθεί πως υφίστανται) κάτι που έχει ήδη κάνει σε αρκετές περιπτώσεις από την ημέρα που ανέλαβε τα ηνία της τοπικής εκκλησίας.



dete.gr
http://katse-kala.blogspot.com/2010/10/blog-post_9157.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου