'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010

Μεταλλωρύχοι: "Σεβαστείτε την προσωπική μας ζωή"!!!


Την προσωπική τους ζωή ζήτησαν από τα μέσα ενημέρωσης να σεβαστούν μερικοί από τους 33 μεταλλωρύχους κατά τη διάρκεια ευχαριστήριας δέησης στο ορυχείο όπου είχαν εγκλωβιστεί.

Στην τελετή ήταν μόνο οι απεγκλωβισμένοι μαζί με συγγενείς τους ωστόσο παρακάλεσαν τα μέσα ενημέρωσης να δείξουν σεβασμό απέναντι στην προσωπική τους ζωή η οποία εκτέθηκε τις τελευταίες εβδομάδες.

"Φτάσαμε στο συμπέρασμα ότι θα ήταν καλό εσείς, τα μέσα ενημέρωσης, αντί να μας φέρεστε σαν ψυχαγωγικό θέμα (περίπτωση Τζόνι Μπάριος) να λάβετε υπόψη την κατάστασή τους και να σεβαστείτε την προσωπική του ζωή", είπε ένας εκ των μεταλλωρύχων.

Ο Τζόνι Μπάριος όσο καιρό ήταν εγκλωβισμένος είχε αποκαλυφθεί η παράνομη σχέση που διατηρούσε παράλληλα με το γάμο του. Μάλιστα, οι δύο γυναίκες παραβρέθηκαν στην επιχείρηση διάσωσης.

Μερικοί από τους υπόλοιπους διασωθέντες σκέφτονται να γράψουν βιβλίο για την περιπέτειά τους ενώ όπως αναφέρουν οι γιατροί όλοι οι μεταλλωρύχοι είναι καλά στην υγεία τους με δύο από αυτούς να νοσηλεύονται στο νοσοκομείο έχοντας συμπτώματα άγχους.

Μολαταύτα, προειδοποιούν πως τους επόμενους μήνες υπάρχει πιθανότητα να εμφανίσουν μετατραυματικό στρες.

Εντωμεταξύ, η συντριπτική πλειοψηφία των Χιλιανών εγκρίνει τις ενέργειες του προέδρου της χώρας Σεμπαστιάν Πινιέρα. Το ποσοστό αγγίζει το 84% ενώ η δημοτικότητά του ξεπερνάει το 60% συγκριτικά με το 50% που συγκέντρωνε πριν τον επιτυχή απεγκλωβισμό. 


http://cosmo.gr/News/Chile/293092.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου