'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010

Διπλός πόνος για το Μάκη Ζουγανέλη...

Πριν από λίγο καιρό η μοίρα τού στέρησε τον αγαπημένο του ανιψιό. Δεν πρόλαβε να σκουπίσει τα δάκρυα από τα μάτια του και να ξεπεράσει τον άδικο χαμό του, κι ένα δεύτερο χτύπημα ήρθε να τον βυθίσει στη θλίψη. Ο πόνος για τον θρύλο της Μυκόνου, τον Μάκη Ζουγανέλη, είναι διπλός αφού, εκτός από τον Μίμη, στερείται και τη συντροφιά του Περικλή.

Πρόκειται για τον γνωστό επιχειρηματία Περικλή Πανταζόπουλο, που τον περασμένο Ιούνιο άφησε την τελευταία του πνοή ενώ βρισκόταν κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας και απολάμβανε το αγαπημένο του χόμπι, το ψαροντούφεκο. Επεσε θύμα ασυνείδητου οδηγού ταχύπλοου, ο οποίος τον τραυμάτισε θανάσιμα και τον εγκατέλειψε. Το περιστατικό είχε συγκλονίσει το νησί της Μυκόνου, περισσότερο απ’ όλους όμως θρήνησαν ο Μίμης και ο Μάκης Ζουγανέλης. Η σχέση που τους έδενε με το θύμα ήταν πολύ στενή. Αλλωστε, η μητέρα του Περικλή Πανταζόπουλου είναι πρώτη ξαδέρφη με τον Μάκη και φέρει το ίδιο πατρώνυμο. Ο Μίμης Ζουγανέλης, μάλιστα, είχε άριστες σχέσεις με τον 42χρονο επιχειρηματία, αφού και οι δύο διατηρούσαν τουριστικά γραφεία στο κοσμοπολίτικο νησί.

Η σορός του Μίμη Ζουγανέλη ταξίδεψε μέχρι τη γειτονική Βουλγαρία, καθώς επιθυμία του θανόντα ήταν να καεί και η τέφρα του να σκορπιστεί στη θαλάσσια περιοχή της Μυκόνου. Την επιθυμία του αυτή είχε εκμυστηρευτεί ο ίδιος στους συγγενείς του, οι οποίοι αποφάσισαν να τη σεβαστούν και να γίνουν όλα όπως εκείνος ήθελε. Η τέφρα του από χθες βρίσκεται στη Μύκονο και, όπως εκμυστηρεύεται και ο αδελφός του Μάκης Ζουγανέλης στην «Espresso», η οικογένειά του αποφάσισε να τη σκορπίσει στο παλιό λιμάνι του νησιού. «Το παλιό λιμάνι της Μυκόνου το αγαπούσε πάρα πολύ ο αδελφός μου, γι' αυτό και αποφασίσαμε να σκορπίσουμε εκεί την τέφρα του. Περνούσε πολλές ώρες εκεί δουλεύοντας αλλά και απολαμβάνοντας την υπέροχη θέα».

Αναφερόμενος στις έρευνες των αστυνομικών αρχών για τον εντοπισμό του δράστη που αφαίρεσε με αυτό τον βάναυσο τρόπο τη ζωή του αδελφού του, ο Μάκης Ζουγανέλης είπε: «Οι έρευνες συνεχίζονται κανονικά και, όπως μαθαίνω, βρίσκονται σε πολύ καλό στάδιο. Από την αστυνομία δεν μπορούμε να μάθουμε και πολλά, αφού δεν είναι ακόμα έτοιμοι για να μας ανακοινώσουν κάτι. Εύχομαι να βρεθεί γρήγορα, πάντως, η αλήθεια».


Παγκυκλαδικοί αγώνες ιστιοπλοΐας στη μνήμη του Περικλή
Τόσο η οικογένεια Ζουγανέλη όσο και οι αγαπημένοι του Περικλή Πανταζόπουλου αδυνατούν ακόμα να πιστέψουν τον θάνατο των δικών τους ανθρώπων, που έφυγαν τόσο νωρίς και άδικα από τη ζωή σκορπώντας θλίψη σε ολόκληρο το νησί, που τους γνώριζε και τους αγαπούσε. Στη μνήμη του 42χρονου Περικλή Πανταζόπουλου, ο Ναυτικός Ομιλος Μυκόνου διοργάνωσε για πρώτη χρονιά φέτος παγκυκλαδικούς αγώνες ιστιοπλοΐας με τη συμμετοχή δεκάδων μικρών και μεγάλων φίλων του αθλήματος, οι οποίοι έγιναν πριν από λίγες μέρες. Στην απονομή των μεταλλίων παρευρέθηκε σύσσωμη η οικογένεια του επιχειρηματία, ενώ μερικά από τα πρώτα βραβεία των αγώνων παρέδωσε στους νικητές με δάκρυα στα μάτια ο ίδιος ο Χαράλαμπος Πανταζόπουλος, πατέρας του άτυχου 42χρονου. Οι αγώνες ήταν μια πρωτοβουλία του γνωστού επιχειρηματία της Μυκόνου Κώστα Σκαγιά, που είναι παντρεμένος με την αδελφή του Περικλή Πανταζόπουλου, Κατερίνα, και κατέχει τη θέση του προέδρου της επιτροπής Δημοσίων Σχέσεων και Προωθητικών Ενεργειών του ναυτικού ομίλου. Αξίζει να σημειωθεί ότι στους ιστιοπλοϊκούς αγώνες συμμετείχαν φίλοι του αθλήματος από την Πάρο, τη Σύρο και τη Σαντορίνη.


espressonews.gr
madata.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου