'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010

Νύχτες βίας χωρίς την ΕΛΑΣ...

Μετά τον Άγιο Παντελεήμονα, μία άγρια νύχτα βίας έζησε και η Πλατεία Αττικής, όταν ομάδες "αγανακτισμένων πολιτών" πήραν το νόμο στα χέρια τους και τα έσπασαν σε κατάστημα μετανάστη και υπόγειο τζαμί.  

Με την ΕΛΑΣ επιδεικτικά απούσα από την περιοχή η αυτοδικία κορυφώνεται και η βία διαλύει ότι στέκεται ακόμη.

Επίδειξη δύναμης φαίνεται πως κάνουν οι "αγανακτισμένοι κάτοικοι" στο κέντρο της Αθήνας. Μετά τα συχνά περιστατικά συμπλοκών στον Άγιο Παντελεήμονα μία νύχτα βίας και αίματος προστέθηκε στις προηγούμενες, αυτή τη φορά στην περιοχή της πλατείας Αττικής.
 
Σύμφωνα με τα στοιχεία ομάδα "αγανακτισμένων πολιτών" επιτέθηκε σε μίνι μάρκετ, ιδιοκτησίας μετανάστη από το Μπαγκλαντές, τραυματίζοντας τον ιμάμη της περιοχής και έναν ακόμη μετανάστη.
Οι μετανάστες στην προσπάθειά τους να ξεφύγουν από την οργή των πολιτών, βρήκαν καταφύγιο σε παρακείμενο υπόγειο τζαμί, μόλις 30 μέτρα από το σημείο της επίθεσης. 

Αυτό όμως δεν εμπόδισε τους απέξω να πολιορκήσουν το χώρο και να αρχίσουν να σπάνε τα εξωτερικά τζάμια με ξύλα και πέτρες.

Στο σημείο τραυματίσθηκαν πέντε μετανάστες ενώ άλλοι βγήκαν έξω και αντεπιτέθηκαν με αντίστοιχα "όπλα".

Η κατάσταση είχε ξεφύγει από κάθε έλεγχο όταν εμφανίσθηκε η Αστυνομία οπότε και οι οι μετανάστες επέστρεψαν στο τζαμί, όπου έμειναν εγκλωβισμένοι για σχεδόν δύο ώρες, αφού στην είσοδο παρέμειναν και οι κάτοικοι, φωνάζοντας υβριστικά συνθήματα εναντίον των μεταναστών και ζητώντας από την αστυνομία να τους εκδιώξει.
Συμπλοκές υπήρξαν όμως και στην πλατεία Αττικής, όπου περίπου 80 άτομα χτυπούσαν τους διερχόμενους μετανάστες.


Οι συμπλοκές ξεκίνησαν στις 7.30 το απόγευμα και κράτησαν μέχρι και τις 3 τα ξημερώματα, όταν επιτέλους ηρέμησαν τα πνεύματα.
Δεν χωρά αμφιβολία πως οι περιοχές αυτές, από τον Άγιο Παντελεήμονα μέχρι και τη Βικτώρια είναι ένα "καζάνι που βράζει", με την εγκληματικότητα να τις έχει υποβαθμίσει εντελώς και τους παράνομους οικονομικούς μετανάστες να έχουν συμβάλλει στην αύξησή της, με δραματικούς ρυθμούς.

Η εμφάνιση όμως "αγανακτισμένων πολιτών" οι οποίοι συνοδεύονται τις περισσότερες φορές από φασιστικά στοιχεία και ρατσιστικούς κύκλους μόνο την ηρεμία δεν φέρνει στην περιοχή.

Το ερώτημα είναι γιατί η Αστυνομία δεν δρα αναλόγως ώστε να μην αναλάβουν ντόπιοι "σωματοφύλακες" την υπεράσπιση των εν λόγω περιοχών.


http://news247.gr/ellada/symplokes_kai_traymatismoi_sthn_pl_attikhs.587305.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου