'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Τις ξεγελούσαν και τις εξέδιδαν στην πορνεία..!!!!

Τέλος για το θρίλερ που ζούσαν πολλές κοπέλες από το ανατολικό μπλοκ, οι οποίες επισκέπτονταν τη χώρα μας με την ελπίδα ενός καλύτερου αύριο δίχως να ξέρουν ότι έπεφταν θύματα ενός ζευγαριού που φέρνοντας τους στην Ελλάδα τις έριχναν στη πορνεία.

Γεμάτοι υποσχέσεις και χαμογέλα ήταν το ζευγάρι που αποτελείται από έναν 54χρονο Έλληνα και μια 28χρονη αλλοδαπή προς τις γυναίκες στις οποίες δε πλήρωναν και τα έξοδα μεταφοράς τους στην Ελλάδα. Η καλή τους συμπεριφορά όμως τέλειωνε με την άφιξη των γυναικών στη χώρα μας, αφού ευθύς αμέσως τις κλείδωναν, τους έπαιρναν τα χαρτιά και τα χρήματα και με απειλές, τις κρατούσαν φυλακισμένες, εκδίδοντας τες τα βράδια στους περιοίκους.
Το μαρτύριο των άτυχων γυναικών έλαβε τέλος χθες, όταν αστυνομικοί εντόπισαν το διαμέρισμα του ζευγαριού στον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης οπού βρίσκονταν ο 54χρονος άντρας ενώ η αλλοδαπή σύντροφος του συνελήφθει την ώρα που οδηγούσε 3 από τις γυναίκες σε άγνωστη κατεύθυνση.
Από την προανάκριση προέκυψε ότι οι συλληφθέντες, μαζί με τέσσερα ακόμη άτομα, τα οποία αναζητούνται, συνέστησαν εγκληματική οργάνωση, με σκοπό το παράνομο περιουσιακό όφελος από την εκμετάλλευση και προαγωγή στην πορνεία, αλλοδαπών γυναικών.
Από τις 3 γυναίκες που σωθήκαν χτες, οι 2 αποφάσισαν να επιστρέψουν στις χώρες τους ενώ μια οδηγήθηκε σε ξενώνα μη κυβερνητικής οργάνωσης της Θεσσαλονίκη οπου της δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Πηγη : stifora.gr
TNSite

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου