'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010

Belvedere Intense: H πρώτη luxury vodka 50 αλκοολικών βαθμών. !!!!!

Με την Belvedere Intense, η Belvedere vodka συνεχίζει να κατέχει ηγετική θέση στην κατηγορία των super premium spirits και γίνεται η πρώτη premium luxury vodka που προσφέρει απόσταγμα 100 proof.





Η Belvedere Intense είναι 50% αλκοολικών βαθμών και έχει όλα τα απαραίτητα χαρακτηριστικά που απαιτούνται για τη δημιουργία δυναμικών και πολύπλοκων cocktails: είναι μεστή, ήπια, και διαθέτει ένα έντονο άρωμα με νότες κρέμας καραμελέ, σκούρα μπαχαρικά, και πλούσια πικρή σοκολάτα.

O έντονος χαρακτήρας της Belvedere Intense παραμένει ασύγκριτος. Φιλτράρεται δύο φορές μέσω άνθρακα και λόγω της αυξημένης περιεκτικότητας σε αλκοόλ τονίζονται τα χαρακτηριστικά της vodka, ενδυναμώνοντας την μοναδικότητα της Belvedere και την ανωτερότητά της σε σχέση με τους ανταγωνιστές της στην αγορά. Έντονη, δυναμική και ασυναγώνιστη, η Belvedere Intense είναι η νέα επίσημη φωνή σε αυτή την κατηγορία.

Belvedere Intense photoΜε την γυαλιστερή μαύρη γυάλινη φιάλη της με τα ασημένια δέντρα και το αχνό γκρι ομώνυμο παλάτι στη μπροστινή όψη, η συσκευασία της Belvedere Ιntense είναι μια τολμηρή απομάκρυνση από την κλασσική λευκή φιάλη της Belvedere. H κομψή όψη της είναι άμεσα αναγνωρίσιμη και διαφοροποιείται εύκολα.

Η Belvedere vodka είναι η πιο διάσημη luxury vodka στον κόσμο, εξαιρετική έκφραση ενός πολυτελούς τρόπου ζωής που απολαμβάνουν οι γνώστες της vodka.

Προερχόμενη από την Πολωνία, η Belvedere φτάνει την τέλεια ισορροπία καθαρότητας και χαρακτήρα χρησιμοποιώντας σίκαλη από την ποικιλία Dankowskie Gold Rye και καθαρό νερό από Αρτεσιανά πηγάδια.

http://ministryofmen.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου