'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

ΡΙΟ: Ο καπετάνιος έβριζε από τα μεγάφωνα !!!

Τ
ο τι έγινε στην προβλήτα του Ρίου πριν από μερικά βράδια, δεν περιγράφεται. Ο καπετάνιος πλοίου φώναζε από τα μεγάφωνα χρησιμοποιώντας ακόμα και υβριστικές εκφράσεις! 

Το πλοίο της πορθμειακής γραμμής προσέγγιζε την ανατολική προβλήτα η οποία, μέχρι εκείνη την ώρα, δεν χρησιμοποιείτο λόγω των ανέμων. Αλλά οι άνεμοι άλλαξαν κι έτσι ο καπετάνιος του πλοίου έπρεπε να πάει από εκείνη την πλευρά. 

Στο μεσοδιάστημα, όμως, κάποιοι πολίτες είχαν πάει για ψάρεμα στην άκρη της προβλήτας και είχαν παρκάρει τα αυτοκίνητά τους. Ο κίνδυνος σύγκρουσης με τον καταπέλτη του πλοίου ήταν άμεσος. Οι οδηγοί άρχισαν να φωνάζουν ζητώντας η στάθμευση του πλοίου να γίνει πιο πέρα, εφόσον υπήρχε ο χώρος.

Ο καπετάνιος όμως ήθελε να δέσει το καράβι του στο συγκεκριμένο σημείο. Τότε άρχισαν οι διαμαρτυρίες ενώ ο καπετάνιος απαντούσε από τα μεγάφωνα. 

Και θέλοντας να δείξει ότι δεν φοβόταν, δεν δίστασε να πει το κλασικό «θα μου κ... τα α...»! Φράση που ακούστηκε σε αρκετή απόσταση και άφησε άφωνους και τους περαστικούς... 

http://dete.gr/news.php?article_id=9703

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου