'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

Οι Εκατομμυριούχοι Λατρεύουν To Facebook!!!

Οι εκατομμυριούχοι λατρεύουν την ιδέα των κοινωνικών ιστότοπων αλλά φαίνεται πως σπάνια έχουν χρόνο για να χρησιμοποιήσουν μετά την εγγραφή τους. 
 
Μια έρευνα έδειξε πως το 70% των ατόμων με υψηλό εισόδημα είναι μέλη των κοινωνικών ιστότοπων, συγκριτικά με το 61% του γενικού ενήλικου πληθυσμού της Αμερικής. Από αυτούς που χρησιμοποιούν τα κοινωνικά μέσα, ο ένας στους δύο λέει πως; χρησιμοποιεί το Facebook , ενώ το 37% επισκέπτεται το Youtube, και μόλις το 35% το LinkEdit. Οι μισοί των χρηστών του Facebook λένε ότι οι λογαριασμοί τους είναι για προσωπική χρήση.

Ο υπεύθυνος του SEI Wealth Network, λέει : “Οι εύποροι άνθρωποι εμπλέκονται με τα κοινωνικά μέσα ακόμη περισσότερο από το υπόλοιπο αμερικάνικο κοινό. 'Όπως μια εταιρεία που υπερηφανεύεται για τις καινοτομίες , είμαστε ευχαριστημένοι να βλέπουμε αυτό το κοινό μας να προσαρμόζεται και να αγκαλιάζει τις μεταβαλλόμενες τάσεις της κοινωνίας. “


Όμως το 32% που απάντησαν είπαν ότι δεν είχαν χρόνο για τα κοινωνικά μέσα. Ακόμη και αυτοί που εγγράφονται στα κοινωνικά δίκτυα παλεύουν με το πρόβλημα του χρόνου, προφανώς απασχολούμενοι με το βγάζουν χρήματα. Μόλις το 17,4% όσων απάντησαν είπαν ότι χρησιμοποιούν κοινωνικά δίκτυα σε καθημερινή βάση, συγκριτικά με τα αποτελέσματα του 38% του γενικού πληθυσμού.


Η τάση δεν μας εκπλήσσει. Φανταζόμαστε ότι οι περισσότεροι εύποροι έχουν γνώση των νέων εργαλείων, αλλά πιέζονται από τον χρόνο και περιορίζονται από το λόγο κόστους απόδοσης κάθε δραστηριότητας. Αλλά δεν θα έδινα πολύ βάρος στα αποτελέσματα καθώς το δείγμα ήταν αρκετά μικρό, με 46 εύπορους ανθρώπους με περισσότερο από 5 εκατομμύρια σε επενδεδυμένη περιουσία.


http://www.dailytech.gr 
http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/10/to-facebook.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου