'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

Ο συνδιασμός "σαραντάρα + παντρεμένη", οδηγεί στην ερωτική απόλαυση!!!!!

Αποκαλυπτική έρευνα
για τη γυναικεία σεξουαλικότητα διενήργησε το βρετανικό περιοδικό «Τop Sante».  


Από ένα μεγάλο δείγμα ερωτηθέντων (2.000 γυναίκες όλων των ηλικιών) προέκυψε ότι στα 40 ξεκινάει η καλή ερωτική ζωή για τις γυναίκες και όπως φαίνεται οι παντρεμένες που διανύουν...
....
την πέμπτη δεκαετία της ζωής τους απολαμβάνουν περισσότερο το σεξ και όχι οι γυναίκες μικρότερης ηλικίας, όπως θα πίστευαν πολλοί.

Τι γνωρίζουν καλύτερα οι σαραντάρες
Σύμφωνα με την έρευνα αυτό οφείλεται στο ότι οι σαραντάρες έχουν ξεπεράσει πολλά κόμπλεξ, νιώθουν λιγότερο αμήχανες με το σώμα τους, είναι ώριμες, ξέρουν τις ανάγκες τους και τις ζητάνε στον έρωτα.

Οι ερευνητές ανακάλυψαν ότι το 68% των γυναικών που ανήκουν σε αυτήν την ηλικιακή ομάδα γνωρίζουν ποια τεχνική προσφέρει τη μεγαλύτερη σεξουαλική ευχαρίστηση και οι περισσότερες τη ζητούν από τον σύντροφό τους, ενώ οι τριαντάρες λένε ότι «πολύ συχνά προσποιούνται την απόλαυση χωρίς να τη νιώθουν στην πραγματικότητα». Στις γυναίκες άνω των σαράντα , μόλις το 7% δηλώνει ότι βιώνει μια ανάλογη κατάσταση.

Ένα πολύ μεγάλο ποσοστό των γυναικών 40-50 χρονών λένε ότι τώρα νιώθουν πιο σίγουρες για τις ερωτικές τους επιδόσεις κι ότι πειραματίζονται περισσότερο από όταν ήταν 20-30 χρονών. Φαίνεται μάλιστα ότι σε αυτή τη δεκαετία φτάνουν στο απόγειο της «σεξουαλικής τους αυτοπεποίθησης», καθώς δεν έχουν ενδοιασμούς να διεκδικήσουν αυτό που επιθυμούν.

Οι λόγοι που οδηγούν σε αυτά τα αποτελέσματα
Σημαντικοί παράγοντες που φέρνουν αυτά τα αποτελέσματα είναι ότι οι γυναίκες άνω των σαράντα είναι πιο χαλαρές σε σχέση με τα παιδιά ή τη δουλειά τους κι έχουν λιγότερο άγχος από ότι οι γυναίκες στην ηλικία 20-30. Αυτό συνεπάγεται ότι είναι και πιο χαλαρές στο κρεβάτι τους. Το 91% των εργαζόμενων γυναικών με παιδιά κάτω των 10 ετών χαρακτήρισαν την ερωτική τους ζωή 'κατεστραμμένη', ενώ το 60% των γυναικών με μεγάλα παιδιά είπαν ότι έχουν περισσότερες ερωτικές περιπτύξεις από τότε που τα παιδιά τους έφυγαν από το σπίτι.

Η εκδότρια του «Τop Sante» Νίκολα Ντάουν δήλωσε: «η έρευνά μας δείχνει ξεκάθαρα ότι οι παντρεμένες σαραντάρες εμφανίζουν μεγαλύτερη ευχαρίστηση και καλύτερες σεξουαλικές επιδόσεις. Είναι λυπηρό λοιπόν που οκτώ στις δέκα γυναίκες πιστεύουν ότι η κοινωνία και ειδικότερα οι νεότεροι άνθρωποι δεν βλέπουν με καλό μάτι τις πιο ώριμες γυναίκες, διότι είναι οι μοναδικές που είναι αρκετά υλίστριες ώστε να έχουν μια εκπληκτική σεξουαλική ζωή»



pyles 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου