'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

Με πρόταση μομφής στο τσεπάκι

Ακόμη και το ενδεχόμενο κατάθεσης πρότασης μομφής μετά τις εκλογές του Νοεμβρίου, εξετάζει  το επιτελείο της Νέας Δημοκρατίας σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει η εφημερίδα ΤΟ ΒΗΜΑ της Κυριακής, καθώς στη Ρηγίλλης σκοπεύουν να εντείνουν την αντιπολιτευτική μάχη με όλα τα μέσα που παρέχει η κοινοβουλευτική διαδικασία.

Εκτιμούν ότι το μήνυμα των εκλογών θα είναι ξεκάθαρα εναντίον του Μνημονίου δίνοντας ξεκάθαρη άνοδο του ποσοστού της Νέας Δημοκρατίας , στέλνοντας την κυβέρνηση στα σχοινιά του ρινγκ, σε ένα είδος πολιτικής απομόνωσης που θα την αναγκάσει να στρέψει σε άλλη κατεύθυνση την πολιτική της.

Η Ν.Δ. θεωρεί ότι η πρόταση μομφής θα δυσκολέψει κοινοβουλευτικά αλλά και σε επικοινωνιακό επίπεδο την κυβέρνηση, θα δώσει στην Ρηγίλλης την ευχέρεια να καρπωθεί τα όποια οφέλη θα εισπράξει από τις εκλογές και το κυριότερο θα δώσει τον τόνο της ισχυρής αντιπολίτευσης που επιδιώκει ο Α.Σαμαράς, καθώς θα συμπίπτει με τον ένα χρόνο από την ανάληψη της προεδρίας της Ν.Δ. από τον ίδιο.
Ωστόσο, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρόεδρος της Ν.Δ. δεν επιθυμεί πρόωρες κάλπες, καθώς κρίνει ότι το ΠΑΣΟΚ διαθέτει ακόμη ισχυρή πλειοψηφία και κάτι τέτοιο θα συσπείρωνε ακόμη περισσότερο το κόμμα.

Ζήτησε μήνυμα από τη Μεσσηνία

Σε οικεία μέρη βρέθηκε την Κυριακή ο Α.Σαμαράς, που περιοδεύει στην Πελοπόννησο συνοδευόμενος από τον υποψήφιο περιφερειάρχη Δημήτρη Δράκο.
Ο πρόεδρος της Ν.Δ. από την Κυπαρισσία της Μεσσηνίας,  έκανε λόγο για μήνυμα νίκης από το λαό:

"Έρχομαι από τη Θεσσαλία. Η Θεσσαλία είναι όρθια, είναι "γαλάζια" και θα είναι "γαλάζια". Καταλαβαίνετε, είπε, μέσα μου τι περιμένω από την πάντοτε "γαλάζια" Μεσσηνία. Περιμένω τον αγώνα σας, το νικηφόρο, μέχρι τέλους".
Για μία ακόμη φορά, ο πρόεδρος της Ν.Δ. επιτέθηκε στην κυβέρνηση και προσωπικά στον Γ.Παπανδρέου για την οικονομική πολιτική:   
"Ο κ. Παπανδρέου προσπαθεί να περάσει το μήνυμα, το καινούργιο ψευτοδίλημμα, Παπανδρέου ή χρεοκοπία. Και ξεχνάει ότι τη χρεοκοπία της ανάπτυξης, τον αφανισμό των μαγαζιών, των μικρομεσαίων, την αφαίμαξη του χαμηλοσυνταξιούχου και του χαμηλόμισθου την έχει φέρει αυτός με την πολιτική του μνημονίου" είπε.

Και πρόσθεσε ότι  ο ελληνικός λαός γνωρίζει:

"Το μήνυμα θα είναι καθαρό. Γιατί θα πρέπει να ξέρετε ότι στις εκλογές ο κόσμος δεν δέχεται μηνύματα. Στέλνει μηνύματα. Και το μήνυμα που θα στείλει είναι καθαρό. Αλλάξτε πολιτική δεν πάει άλλο".

http://news247.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου