'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

Πόσο κοστίζει η είσοδος και το μπουκάλι στα μπουζούκια?

Τελικά η οικονομική κρίση δεν κάνει μόνο κακό, αλλά σε πολλές περιπτώσεις πάρα πολύ καλό. Είναι χαρακτηριστικό ότι όλα φέτος ανεξαιρέτως τα νυχτερινά μαγαζιά, έχουν ρίξει τις τιμές, προκειμένου να μπορέσουν να προσελκύσουν κόσμο.

Εμείς θα σας αναφέρουμε τις τιμές που ισχύουν στα βασικά νυχτερινά κέντρα για να πάρετε μία «γεύση» από το τι «παίζει» στη νύχτα. Η επιλογή είναι δική σας.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ....


Αθηνών Αρένα, Άννα Βίσση-Σάκης Ρουβάς: Είσοδος με ποτό στο μπαρ, 15 ευρώ τις Παρασκευές με ένα ποτό δωρεάν και 20 ευρώ τα Σάββατα με 2 ποτά δωρεάν. Ελάχιστη κατανάλωση στο τραπέζι, 50 ευρώ το άτομο.


Vox, Δέσποινα Βανδή, Πάνος Καλλίδης, Ελισάβετ Σπανού: Η είσοδος με το πρώτο ποτό δωρεάν στοιχίζει 15 ευρώ. Το κρασί ανά δύο άτομα 75 το απλό και 90 το κομπλέ, ενώ το μπουκάλι 150 ευρώ το απλό και 180 το σπέσιαλ.


Ανοδος, Νατάσα Θεοδωρίδου, Κώστα Μαρτάκης, Ηλίας Βρεττός, Ελένη Φουρέϊρα: Είσοδος 15 ευρώ. Φιάλη ουίσκι Παρασκευές και Σάββατο, 160 ευρώ το απλό και 180 ευρώ το σπέσιαλ. Το κρασί ανά δύο άτομα 80 ευρώ (κομπλέ). Τις Κυριακές το πρόγραμμα ξεκινάει στις 20:00, με την φιάλη ουίσκι στα 140 η απλή και 160 ευρώ η σπέσιαλ. Το κρασί τις Κυριακές είναι στα 70 ευρώ.


Cosmos stage, Γιάννης Πλούταρχος: Είσοδος με ποτό 10 ευρώ, φιάλη ουίσκι 150 ευρώ.


Ιερά Οδός, Δημήτρης Μητροπάνος, Πέγκυ Ζήνα: Είσοδος με ποτό στο μπαρ 20 ευρώ, κρασί (κομπλέ) 100, απλό μπουκάλι 200, ενώ το σπέσιαλ 220 ευρώ.


Caramela, Γιώργος Τσαλίκης, Σάκης Αρσενίου: Είσοδος με ποτό στο μπαρ, 15 ευρώ. Φιάλη ουίσκι 130 & 140 ευρώ (κομπλέ) και το κρασί 70 ευρώ.


Fix Live: Βασίλης Καρράς, Ελλη Κοκκίνου (Θεσ/νικη): Είσοδος 15 ευρώ με ποτό, η απλή φιάλη 160 ευρώ και η σπέσιαλ 170. Η τιμή για το κρασί είναι στα 80 ευρώ.


Teatro, Νίκος Κουρκούλης, Κέλυ Κελεκίδου: Είσοδος με ποτό στο μπαρ 15 ευρώ, φιάλη ουίσκι 160 & 170 (κομπλέ), κρασί 80 ευρώ (κομπλέ).


Δυστυχώς, όπως θα καταλάβατε ήδη, τα περισσότερα μαγαζιά δουλεύουν μόλις δύο ημέρες την εβδομάδα, Παρασκευή και Σάββατο, ενώ κάποια τριήμερο, και Πέμπτη δηλαδή ή Κυριακή, ανάλογα με τον κόσμο. Οι τιμές πάντως είναι εξαιρετικά μειωμένες σε σχέση με τα παλιότερα χρόνια. Οσο για τις εποχές που δεν βρίσκαμε τραπέζι στα μπουζούκια, ή τα πανέρια με τα λουλούδια έρρεαν άφθονα, αυτές έχουν περάσει ανεπιστρεπτί.
 

Για περισσότερες πληροφορίες δεν έχετε παρά να 
επικοινωνήσετε με το κέντρο της προτίμησής σας και… καλή διασκέδαση. 

πηγη:star.gr
http://topsaxtiri.blogspot.com/2010/10/blog-post_2416.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου