'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2010

Αποζημίωση 100.000 ευρώ για το ανοιχτό φρεάτιο...!!!!

Το ποσό των 100.000 ευρώ υποχρεούται να καταβάλει η Δημόσια Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Ξάνθης, ως αποζημίωση, στους συγγενείς 64χρονης οδηγού που σκοτώθηκε, όταν το αυτοκίνητό της, έπεσε σε ανοιχτό φρεάτιο, έχασε τον έλεγχο και καρφώθηκε σε κολώνα της ΔΕΗ.

Ο Άρειος Πάγος επικυρώνοντας σχετική απόφαση του Εφετείου έκρινε πως προέκυψε σαφής υπαιτιότητα των υπευθύνων της Δημόσιας Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης Ξάνθης, καθώς δεν συντήρησαν το φρεάτιο.


Όπως αποδείχθηκε, είκοσι ημέρες πριν το τραγικό συμβάν η σιδερένια σχάρα του φρεατίου είχε αποκολληθεί λόγω φθοράς και είχε μετατοπιστεί το ένα τμήμα του αλλά ουδείς ασχολήθηκε.


Το δυστύχημα είχε γίνει το 2000 σε κεντρικό και πολυσύχναστο δρόμο της Ξάνθης. Ένα φρεάτιο ομβρίων υδάτων διαστάσεων 1x1 και βάθος τριών μέτρων ήταν ανοιχτό καθώς είχε φύγει από τη θέση του το ένα από τα δύο μεταλλικά σκέπαστρα . Και δύο δεξιές ρόδες του αυτοκινήτου της άτυχης γυναίκας έπεσαν μέσα στο ανοικτό φρεάτιο, με αποτέλεσμα να σκάσει το λάστιχο και να χάσει η οδηγός τον έλεγχο του αυτοκινήτου. Έτσι, αφού διήνυσε απόσταση 31 μέτρων προσέκρουσε σε κολόνα της ΔΕΗ και σκοτώθηκε. 


http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=206523&cid=4

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου