'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2010

Αυτή είναι ... μαμά !!!

ΔΕΙΤΕ: Την αφήνει να μην πάει σχολείο, να κάνει σεξ και πολλά άλλα! 
Η Sophie Watson είναι μία κοπέλα 14 ετών από τη Βρετανία, η οποία κάνει ό,τι οι άλλοι έφηβοι απλά ονειρεύονται.
Είναι γεμάτη τατουάζ και σκουλαρίκια, τα μαλλιά της έχουν διάφορα χρώματα, το ντύσιμο της είναι πολύ προκλητικό και έχει κάνει στο πρόσωπό της ημι-μόνιμο βαρύ μακιγιάζ.



Αυτό που προκαλεί σοκ είναι ο τρόπος που ζει! Η Sophie πίνει αλκοόλ σαν μεγάλη, τρέχει από πάρτυ σε πάρτυ και έχει πολύ ενεργή σεξουαλική ζωή. Μάλιστα ομολογεί, με τη μαμά της παρούσα, ότι τους τελευταίους 6 μήνες έχει κοιμηθεί με τέσσερα διαφορετικά αγόρια! Τους έφερνε μάλιστα κανονικότατα στο σπίτι της για να περάσουν τη βραδιά μαζί!


Και έχει και συνέχεια… Η 14χρονη δεν πηγαίνει πια σχολείο, καθώς δήλωσε τον προηγούμενο Μάιο ότι βαριέται το πρωινό ξύπνημα για σχολείο και έτσι πήρε επισήμως την άδεια να κάνει μαθήματα στο σπίτι με δασκάλα την 39χρονη μητέρα της Joy.


Η 14χρονη τραγουδάει τα βράδια σε μία τοπική παμπ και η μαμά της είναι πολύ περήφανη για εκείνη. Όπως λέει η μαμά «Η Sophie παραείναι έξυπνη και σύντομα θα κατακτήσει την παγκόσμια μουσική βιομηχανία με το ταλέντο της, γι αυτό και δεν πρέπει να της επιβληθούν οι συνήθεις περιορισμοί στη ζωή της» τονίζει το «πρότυπο μάνας».


Το μόνο που λίγο ενοχλεί τη Joy είναι οι «άγριες» βραδιές της Sophie με αγόρια μέσα στο σπίτι τους: «Δεν μου πολυαρέσει που κάνει σεξ» δηλώνει «αλλά τουλάχιστον ξέρω ότι παίρνει προφυλάξεις!».


Και συνεχίζει: «Ξέρω ότι πολλοί μπορεί να μην επικροτούν το πώς διαπαιδαγωγώ την κόρη μου. Αυτό που έχω να απαντήσω είναι ότι πολλά 14χρονα κάνουν κρυφά αυτά που κάνει η Sophie. Εγώ τουλάχιστον θέλω να τα ξέρω».



http://politrella.blogspot.com/2010/11/blog-post_2086.html
http://www.newsbeast.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου