'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2010

Ιδιαίτερα μαθήματα πολλαπλής ηδονής!!!

Μπορεί τα άγχη της καθημερινότητας να σου κλέψουν τον ερωτισμό σου αλλά μην το βάζεις κάτω. 
 
Ο οργασμός βρίσκεται μερικά δευτερόλεπτα μακρυά. 
 
Φυσικά, στα παρακάτω μαθήματα πηγαίνουμε για τα πολλά και όχι για τα λίγα. Οπότε, φτιάξε ατμόσφαιρα, ακολούθησε τις παρακάτω συμβουλές και μπες στο μονοπάτι των πολλαπλών οργασμών.



Μάθημα #1: Κάθε γυναίκα μπορεί να είναι πολυοργασμική

Η αλήθεια είναι πως όσο μακρινό κι αν σου φαίνεται το όνειρο των πολλαπλών οργασμών, κάθε γυναίκα (κι εσύ) μπορεί να βιώσει τη χαρά των συνεχόμενων οργασμών σαν κανόνα και όχι ως εξαίρεση. Σίγουρα, ο βαθμός που σε ερεθίζει ο παρτενέρ σου έχει μεγάλη σχέση με την κατάκτηση του πολλαπλού οργασμού αλλά δεν αρκούν μόνο τα σούπερ κόλπα του συντρόφου σου. Αν εσύ η ίδια πρόσφατα ανακάλυψες το σεξ ή δεν εξασκείσαι καθόλου μόνη κατ' οίκον! Σκέψου απλά, πως για τους περισσότερους άντρες το να προκαλέσουν έναν μόνο οργασμό στην κοπέλα τους είναι ακόμα μυστήριο. Που να τους βάλεις να ψάχνουν με το φανάρι τους πολλαπλούς! Άσε που οι περισσότεροι έτσι κι αλλιώς πιστεύουν (ας μην γελιόμαστε, ακόμα κι εμείς οι γυναίκες το πιστεύουμε) πως για να πετύχει μια κοπέλα τον πολλαπλό οργασμό, πρέπει να διαθέτει μια μαγική ιδιότητα, πράγμα εντελώς λάθος.


Τι να κάνεις: βάλε χαλαρή μουσική, γέμισε τη μανιέρα με αιθέρια έλαια και χλιαρό νερό, πάρε και ένα ποτήρι κρασάκι στο μπάνιο και περιποιήσου τον εαυτό σου όπως εσύ ξέρεις. Αν δεν τολμάς να αυτοικανοποιείσαι και να ολοκληρώνεις με τον τρόπο αυτό μια φορά, μην περιμένεις να έρθουν οι πολλαπλοί οργασμοί στο σεξ με κάποιο αγόρι σαν μάννα εξ' ουρανού.


Μάθημα #2: Μην σταματάτε τα προκαταρκτικά μετά τον πρώτο οργασμό

Η αιτία που οι περισσότερες γυναίκες δεν βιώνουν το δεύτερο ή τρίτο οργασμό στο σεξ με τον αγαπημένο τους είναι η ίδια με το γιατί δεν βιώνουν καν τον πρώτο οργασμό τις περισσότερες φορές που κάνουν έρωτα. Δυστυχώς τα αρσενικά έχουν υποτιμημένη την σημασία της κλειτοριδικής διέγερσης και ποντάρουν κυρίως στην κολπική διείσδυση. Το χειρότερο μάλιστα είναι πως όχι μόνο δεν βιώνεις αρκετά προκαταρκτικά αλλά εκείνος μπαίνει κατευθείαν στο ψητό και ολοκληρώνει πολύ γρήγορα (τουλάχιστον πιο γρήγορα από εσένα).


Τι να κάνεις: ζήτα του να βάλετε περισσότερα προκαταρκτικά στο ερωτικό σας παιχνίδι! Φρόντισε να περιποιηθεί καλά την μικρή σου περιοχή αλλά και την ιδιαίτερα ερωτογενή ζώνη του στήθους. Όταν βιώσεις τον πρώτο οργασμό, μην σταματήσετε, κατεβάστε μεν την ένταση αλλά ζήτα του να συνεχίσει να σε αγγίζει παντού, στα χείλια, το στήθος, το εσωτερικό των μηρών ακόμα και στους λοβούς των αυτιών. Το ζητούμενο είναι να παραμείνεις σε διέγερση μέχρι να έρθει και ο επόμενος δεύτερος και τρίτος οργασμός.


Μάθημα #3: Ο δεύτερος οργασμός έρχεται πιο εύκολα από τον πρώτο!

Ο οργασμός δεν αποτελεί τίποτα άλλο παρά την εκρηκτική αποδέσμευση του σεξουαλικού πάθους. Αν φροντίσεις να παραμείνεις σε ερωτική διέγερση μετά τον πρώτο οργασμό, ο επόμενος θα έρθει πιο γρήγορα απ' ότι περιμένεις και η αλυσίδα των εκρήξεων δεν θα έχει τελειωμό. Το θέμα είναι να διαθέτετε χρόνο, να ξεπερνάτε το στρες και να γνωρίζετε καλά τα κουμπιά ο ενός του άλλου. Στο χέρι σου είναι να καθυστερήσεις και τον δικό του οργασμό, γιατί αν εκείνος χτυπιέται πάνω κάτω για να σε ικανοποιήσει κι εσύ δεν δείχνεις να ασκείς το σπορ σαν πρωταθλήτρια, εκείνος θα κορυφώσει κι εσύ θα μείνεις στα κρύα του λουτρού.


Τι να κάνεις: εμείς τα κορίτσια είμαστε πολύ τυχερά. Οι άντρες με το που κορυφώνουν χάνουν σχεδόν αμέσως τη στύση τους και πρέπει να περάσει ένα μικρό ή μεγαλύτερο χρονικό διάστημα για να ερεθιστούν και πάλι. Εμείς οι γυναίκες από την άλλη, χρειαζόμαστε περισσότερο χρόνο για να ηρεμήσουμε μετά τον οργασμό και παραμένουν σε διέγερση, οπότε αν εκμεταλλευθείτε σωστά το διάστημα αυτό, ο δεύτερος οργασμός δεν θα αργήσει να έρθει.


Μάθημα #4: Τα σεξουαλικά παιχνίδια και βοηθήματα μπορούν να βοηθήσουν την κατάσταση

Αν βλέπεις πως οι πολλαπλοί οργασμοί δεν σου χτυπάνε την πόρτα, δεν είναι κακό να βάλεις στο παιχνίδι και ένα ερωτικό παιχνίδι, όπως ο δονητής ή το δαχτυλίδι που θα εφαρμόσει εκείνος στο πέος του και θα έρχεται σε άμεση επαφή με την κλειτορίδα σου. Με τόσο στοχευμένη δραστηριότητα πάνω στην διέγερσή σου, κολπική και κλειτοριδική, δεν την γλυτώνεις την πολλαπλή ηδονή!


Tι να κάνεις: αγόρασε τα σεξουαλικά παιχνίδια σου με προσοχή για να ικανοποιήσεις τα γούστα και τα δικά σου και του παρτενέρ σου κι μην απογοητεύεσαι. Με την εξάσκηση και ποντάροντας στην επόμενη φορά, θα τα καταφέρεις τελικά! Μην αφήσεις όμως τους πολλαπλούς οργασμούς να γίνουν αυτοσκοπός. Εσύ φρόντισε απλά να διασκεδάζεις στο σεξ και η πολλαπλή ηδονή θα έρθει αθόρυβα εκεί που δεν το περιμένεις.


Από τη Rozalinda
http://stakarfia.blogspot.com/2010/11/blog-post_7385.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου