'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2010

Γυναικεία εσώρουχα που λατρεύουν οι άντρες...!!!

Συνήθως όταν μια γυναίκα αγοράζει εσώρουχα δεν σκέφτεται μόνο τι της αρέσει αλλά και κυρίως αν θα αρέσουν στον σύντροφό της.  

Γιατί, αν δεν το γνωρίζατε, οι άντρες έχουν άποψη μέχρι και για τα εσώρουχά μας.
Το χρώμα παίζει ρόλο...

Στο κόκκινο: Μην μου πείτε μόνο ότι δεν το περιμένατε! Σε μια πρόσφατη έρευνα οι περισσότεροι από τους μισούς άντρες που ρωτήθηκαν για το αγαπημένο τους στα γυναικεία εσώρουχα χρώμα απάντησαν ότι... προτιμούν το κόκκινο και το μπορντό. Τίποτα φυσικά δεν είναι τυχαίο...καθώς όπως μαθαίνουμε από μικρά παιδιά το κόκκινο είναι το χρώμα του πάθους και επομένως είναι απολύτως λογικό να προκαλεί και τους αντίστοιχους συνειρμούς...

Sexy μαύρο: Το μαύρο είναι επίσης πολύ δημοφιλές. Το γιατί είναι σίγουρα γνωστό! Τα μαύρα εσώρουχα είναι συγχρόνως προκλητικά, σέξι αλλά και ρομαντικά ιδιαίτερα αν το σύνολο που φοράτε είναι σχεδόν διαφανές διαγράφοντας έτσι τις καμπύλες του κορμιού σας. Επιπλέον είναι συνυφασμένο με δυναμικές γυναίκες που έχουν μεγάλες σεξουαλικές προσδοκίες και ξέρουν ακριβώς τι ζητούν!

Το άσπρο της αθωότητας: Τα κατάλευκα εσώρουχα - προσοχή - όχι τόσο τα κρεμ και τα μπεζ βρίσκονται εξίσου ψηλά στη λίστα των αγαπημένων τους χρωμάτων. Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για τους ρομαντικούς εκπροσώπους του αντίθετου φύλου. Εξάλλου, το λευκό είναι το χρώμα της αθωότητας και αυτό ακριβώς είναι που ξυπνά στους άντρες μια προστατευτική και τρυφερή διάθεση.

TIP: Πείτε όχι σε μπλε και ροζ. Το αντίθετο φύλο δεν τα θεωρεί ιδιαίτερα ελκυστικά. Μπορεί εσείς να τα βρίσκετε υπέροχα, αλλά ίσως ο σύντροφος σας να μην συμμερίζεται ακριβώς την άποψή σας.

Τα υφάσματα που προτιμούν...
Τα μεταξωτά ή σατέν εσώρουχα ξυπνούν τη φαντασία κάθε άντρα! Αυτό είναι σχεδόν νομοτελειακό! Τα υλικά αυτά προσδίδουν ένταση στο χρώμα με αποτέλεσμα να δημιουργούν μια πολύ πιο σέξι εικόνα σε σχέση με τα βαμβακερά. Δεν πρέπει επίσης να αμελήσουμε και την αίσθηση της αφής... αφού όπως και να το κάνουμε, άλλο να πιάνει κανείς το λείο και απαλό μετάξι και άλλο το απλό και «φτωχικό» βαμβακερό. Extra chic θεωρείται επίσης η δαντέλα καθώς και οι διάφορες λεπτομέρειες σε διάφανα υλικά τα οποία προσδίδουν ένα αποτέλεσμα πολύ πιο σαγηνευτικό και ενδιαφέρον.

Γυμνή ή με εσώρουχα; Ιδού η απορία... Αυτή είναι σίγουρα μια δύσκολη ερώτηση με απάντηση που ποικίλλει ανάλογα τον άντρα. Πρόκειται λοιπόν για ένα θέμα καθαρά αισθητικής και υποκειμενικής προτίμησης. Η εμπειρία όμως δείχνει, ότι το... περίπου γυμνό είναι πολύ μεγαλύτερος πειρασμός απ ’ όταν του τα προσφέρετε όλα στο πιάτο. Σύμφωνα εξάλλου με στατιστικές, το 90% των αντρών συγκινείται πολύ περισσότερο στη θέα ενός τυλιγμένου με υπέροχα εσώρουχα γυναικείου κορμιού.
Άλλες πάλι έρευνες απέδειξαν ότι οι γυναίκες που αλλάζουν πιο συχνά το στιλ των εσωρούχων τους έχουν και τους πιο πιστούς συζύγους αφού η ποικιλία δεν τους αφήνει διόλου αδιάφορους. Αντίθετα μάλιστα τους ξυπνά τη φαντασία και έτσι χάνουν κάθε ενδιαφέρον για να ψάξουν κάπου αλλού τη δράση!


dinatos
http://alepounews.blogspot.com/2010/11/blog-post_8342.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου