'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010

Οι 10 πιο σέξι ποδοσφαιρίστριες!!!!

Την πρώτη θέση και με διαφορά κέρδισε η Λαίσα Αντριόλι. Παρουσία που ίσως να δούμε και στην Ελλάδα!!! (δείτε το λόγο πιο κάτω). 
 
 Στο νούμερο δύο του βάθρου ανέβηκε η πρώην σύντροφος του Ρονάλντο, Μιλένε Ντομίνγκες, ενώ την πρώτη τριάδα συμπλήρωσε η πλέον προπονήτρια από το Μεξικό, Μόνικα Γκονσάλες.

Αναλυτικά το top-10 των πιο "καυτών" ποδοσφαιριστριών:

10. Χίδερ Μιτς

http://www.soccernews.com/wp-content/uploads/2010/11/Heather-Mitts.jpeg

Η 32χρονη μετρά ήδη 100 συμμετοχές με την εθνική ομάδα των ΗΠΑ, ενώ είχε ξεχωρίσει για τη δεινότητά της στο σκοράρισμα. Έχει κατακτήσει δύο Ολυμπιακά μετάλλια και είναι παντρεμένη με τον παίκτη του NFL, A.J Feelay.

9. Λέσλι Όσμπορν

http://www.soccernews.com/wp-content/uploads/2010/11/Leslie-Osborne.jpeg

Ακόμα μια παίκτρια που έκανε καριέρα με την φανέλα της εθνικής Αμερικής. Στην φωτογραφία την βλέπετε να φοράει την εμφάνιση της Γερμανίας, αλλά αυτό είναι λογικό καθώς έχει συνεργασία με την Puma για να προωθήσει την φίρμα στην πατρίδα της.

8. Τζέσικα Λάντστρομ

http://www.soccernews.com/wp-content/uploads/2010/11/Jessica-Landstrom.jpeg

Αγωνίζεται στην Φρανκφούρτη και στην εθνική Σουηδίας. Οι ασχολίες της όμως δεν περιορίζονται στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου, καθώς σπουδάζει μηχανολογία στη Στοκχόλμη, ενώ έχει δηλώσει δημοσίως ότι είναι ομοφυλόφιλη.

7. Ρέιτσελ Γιούνιτ

http://www.soccernews.com/wp-content/uploads/2010/11/Rachel-Unitt.jpeg

Στην Αγγλία πιστεύουν ότι είναι η πιο σέξι γυναίκα που παίζει ποδόσφαιρο, λόγω του στιλ της που παραπέμπει στο κορίτσι της διπλανής πόρτας. Στην πατρίδα της έχει παίξει για τις Γουλβς, Έβερτον και Φούλαμ, ενώ πλέον προσφέρει τις υπηρεσίες της στην New Jersey Wildcats.

6. Λότα Σέλιν

http://www.soccernews.com/wp-content/uploads/2010/11/Lotta-Schelin.jpeg

Η Σαρλότα Έβα Σέλιν (όπως είναι το πλήρες όνομά της) αγωνίζεται στην θέση της επιθετικού, ενώ αρκετά συχνά την αποκαλούν Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς. Σίγουρα είναι πολύ πιο όμορφη από τον στράικερ της Μίλαν... Έχει πάρει αρκετά βραβεία στην καριέρα της, δίνοντας μας τη δυνατότητα να διαπιστώσουμε την σέξι πλευρά του εαυτού της.

5. Χόουπ Σόλο

http://www.soccernews.com/wp-content/uploads/2010/11/Hope-Solo.jpeg

Είναι η καλύτερη τερματοφύλακας της Αμερικής. Από την Saint Louis Athletica, μεταπήδησε στην Atlanta Beat, ενώ έχει αγωνιστεί σε όλα τα κλιμάκια της εθνικής ομάδας της Αμερικής. Μάλιστα, έχει καταφέρει να κρατήσει ανέπαφη την εστία της για 1.054 λεπτά! Τύφλα να 'χει ο... Μπουφόν.

4. Έιμι Τέιλορ

http://www.soccernews.com/wp-content/uploads/2010/11/Amy-Taylor.jpeg

Δύο σοβαροί τραυματισμοί στον αστράγαλο την ανάγκασαν να αποχωρήσει από την ενεργό δράση το 2004, αλλά στην Αυστραλία δεν μπορούν να την ξεχάσουν. Η Τέιλορ έχει φωτογραφηθεί για πολλά περιοδικά, επιδεικνύοντας τα... δυνατά σημεία του σώματός της.

3. Μόνικα Γκονσάλες


http://www.soccernews.com/wp-content/uploads/2010/11/Monica-Gonzalez.jpeg

Υπηρετεί το ποδόσφαιρο από το πόστο της προπονήτριας πλέον, όμως, δεν χρειάζεται να εξηγήσουμε γιατί η πρώην διεθνής Μεξικανή παίκτρια είναι στην 3η θέση της λίστας μας.

2. Μιλένε Ντομίνγκες

http://www.soccernews.com/wp-content/uploads/2010/11/Milene-Domingues.jpeg

Η σχέση της με τον Ρονάλντο δεν κατέληξε τελικά σε γάμο. Παρόλα αυτά ο δεσμός της με το "φαινόμενο", μόνο καλό της έκανε, καθώς απέκτησε φήμη που της εξασφάλισε στη συνέχεια αρκετές συνεργασίες. Όμως, δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα τον νυν άσο της Κορίνθιανς, καθώς έχει το ρεκόρ χτυπημάτων της μπάλας (55.198 φορές!!!) πριν πέσει στο έδαφος. Κάν' το Ρονάλντο αν μπορείς...

1. Λαίσα Αντριόλι

http://www.soccernews.com/wp-content/uploads/2010/11/Laisa-Andreoli.jpeg

Είναι μόλις 22 χρονών, αλλά έχει καταφέρει να κερδίσει τον τίτλο της πιο σέξι ποδοσφαιρίστριας. Της δίνουμε ένα παραπάνω point, λόγω της σχέσης της με τον... Ντενίλσον! Τον πρώην άσο της Καβάλας. Τώρα που το έμαθε ο "Big Mak" την περιμένουμε στην χώρα μας...

sport24.gr 
http://korkos.blogspot.com/2010/11/10_3795.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου