'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010

Ο διαρρήκτης... χούφτωσε το θύμα του!!!

Κ
αι δεύτερη διάρρηξη είχε διαπράξει ο 28χρονος Αλβανός που συνελήφθη τα ξημερώματα της Δευτέρας στην οδό Σωτηριάδου 32 στην Πάτρα να έχει μπει σε διαμέρισμα με τη μέθοδο της αναρρίχησης. 

Μία ένοικος διαμερίσματος στην ίδια περιοχή (και συγκεκριμένα στην οδό Κοραή), εμφανίστηκε στην Αστυνομία και κατήγγειλε πως ενώ κοιμόταν βρέθηκε πρόσωπο με πρόσωπο με έναν άνδρα που είχε μπει στο σπίτι της.

Η νεαρή βρέθηκε την Τρίτη στην Ασφάλεια και αναγνώρισε τον 28χρονο. Όμως, όπως δήλωσε στον «Κόσμο», έστω και αν στο κομοδίνο της υπήρχε ένα κινητό τηλέφωνο, το χρυσό της ρολόι και η τσάντα της, ο δράστης δεν πήρε το παραμικρό. Τι έκανε, όμως, μέσα στο δωμάτιο; 


Σύμφωνα με όσα μας δήλωσε η γυναίκα, ο 28χρονος Αλβανός μπήκε στο δωμάτιο ενώ εκείνη κοιμόταν, έβαλε το χέρι του κάτω από την κουβέρτα την χάιδεψε στο μπούτι και τότε... εκείνη ξύπνησε! «Μου είχε βάλει το χέρι του στο σώμα μου και έβαλα τις φωνές», δήλωσε στον «Κόσμο». Ο δράστης έγινε καπνός. Από τις κινήσεις του, εύκολα βγαίνει το συμπέρασμα ότι μάλλον εντυπωσιάστηκε από την όμορφη γυναίκα (ηλικίας 35 ετών) και άλλαξε τον σκοπό της «επίσκεψής» του στο διαμέρισμα! 

Γιατί από την στιγμή που είδε τα προσωπικά της αντικείμενα πάνω στο κομοδίνο, θα μπορούσε ευκολότερα να κάνει κάποιο θόρυβο, να διαπιστώσει αν η 35χρονη κοιμάται ανάλαφρα, και να πλησιάσει! Το ότι σήκωσε την κουβέρτα για να αγγίξει το γυμνό κορμί της, σημαίνει πως... άλλα σκεπτόταν! 

Τελικά απελάθηκε!
Ο ίδιος δράστης είχε διαρρήξει και ένα σπίτι στην οδό Σωτηριάδου. Είχε αναρριχηθεί στο διαμέρισμα (στο οποίο κοιμόντουσαν δύο ηλικιωμένοι), άρπαξε 20 ευρώ και έγινε καπνός! Όμως έγινε αντιληπτός από τον ιδιοκτήτη ο οποίος έβαλε τις φωνές και λίγο αργότερα άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ συνελάμβαναν τον αλλοδαπό. Προχθές το μεσημέρι έγινε και η δίκη του. Καταδικάστηκε σε πολύμηνη φυλάκιση με αναστολή, όμως, διατάχθηκε η απέλασή του. 


dete.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου