'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

Φυλακές με σολάριουμ και λασπόλουτρα!!!

Η Ρωσία

επανειλημμένως έχει δεχτεί επικρίσεις για τις φυλακές της, οι οποίες έχουν ελλιπείς παροχές υγείας, αλλά και υπεράριθμους κρατουμένους. Από τότε και μετά από την κατακραυγή που ακολούθησε, οι υπεύθυνοι πήραν...
....
την απόφαση να βελτιώσουν και να εκπολιτίσουν τη φυλακή, προσφέροντας τελικά ανώφελες πολυτέλειες και όχι κάλυψη βασικών αναγκών.

Η φυλακή Butyrka

Πρόκειται για την πιο άθλια φυλακή της Ρωσίας, γνωστή μέχρι πρότινος για τις ελεεινές συνθήκες διαβίωσης των κρατουμένων της, τις εκτελέσεις και τα βασανιστήρια.

Από δω και στο εξής στη φυλακή θα προσφέρονται λασπόλουτρα, σολάριουμ, υπηρεσίες και παροχές spa, καθώς και δυνατότητα επικοινωνίας μέσω Skype. Ανέσεις που προσφέρονται στα ακριβά ξενοδοχεία.

Ο διευθυντής της φυλακής Sergei Telyatnikov μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμός επιβεβαίωσε την τοποθέτηση σολάριουμ που θα είναι έτοιμο στο τέλος του χρόνου. Πολλοί χαρακτήρισαν τις κινήσεις αυτές ως ένα «κακόγουστο αστείο», διότι με τέτοιες παροχές δεν λύνονται τα προβλήματα των κρατουμένων, ιδιαίτερα όταν γίνεται γνωστό ότι για να χρησιμοποιούν οι κρατούμενοι τις εγκαταστάσεις θα πρέπει να καταβάλλουν χρηματικό αντίτιμο.


pyles.tv

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου