'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

Υπαίθριο σεξ… μετά την ψήφο!!!!

Το συζητούσαν νεαροί - αυτόπτες μάρτυρες του περιστατικού σε κεντρικό γυμναστήριο της πόλης! Και πραγματικά είναι από τα απίστευτα, όχι τόσο λόγω αυτού καθεαυτού του σκηνικού, αλλά κυρίως λόγω της αδιαφορίας του ζευγαριού... για τα βλέμματα των περαστικών!
Όλα συνέβησαν δέκα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα στον παραλιακό δρόμο του Αγίου Βασιλείου, εκεί που η άσφαλτος τελειώνει και υπάρχει αδιέξοδο! Στο συγκεκριμένο πλάτωμα περπατούσαν οι δύο νεαροί - θαμώνες του γυμναστηρίου, όταν ξαφνικά σταματά ακριβώς πίσω τους ένα αυτοκίνητο μάρκας «Πεζώ 206» και χρώματος πράσινου!
Από το όχημα κατεβαίνει ένας γεροδεμένος «γεμάτος» νεαρός και μία... σούπερ ξανθιά - πλατινέ μαλλί! Αρχικά οι δύο νέοι δεν έδωσαν σημασία, όμως όταν άκουσαν φωνές δεν κατάφεραν να «αντισταθούν» και κοίταξαν προς το σημείο που είχε σταθμεύσει το μικρό «Πεζώ»! Η ξανθιά είχε ακουμπήσει τα δύο της χέρια στο καπό και ο γεροδεμένος ασκούσε... τα σεξουαλικά του καθήκοντα!
Έκαναν τον σταυρό τους οι δύο νέοι! Κι όμως, όπως αποδείχθηκε το ζευγάρι δεν καταλάβαινε... τίποτα! Ακόμη και όταν ένα αυτοκίνητο έφθασε στο σημείο και επιχείρησε αναστροφή, εκείνοι συνέχιζαν απτόητοι!
«Γύρω στα τέσσερα λεπτά κράτησε η όλη φάση», μας είπε ο ένας εκ των δύο αυτοπτών μαρτύρων του περιστατικού. Συμπληρώνοντας πως ο «γεροδεμένος» αποδείχθηκε... κοκόρι! Με το που τελείωσαν, μπήκαν και πάλι στο αυτοκίνητο και έφυγαν! Προφανώς, δεν χωρούσαν μέσα στο αυτοκίνητο και όντας ξαναμμένοι, είπαν να εκτονώσουν το πάθος τους... στην ύπαιθρο! Μόνο που διάλεξαν πολυσύχναστο σημείο! Ακόμη και την ημέρα των εκλογών κάποιοι περπατούσαν στην περιοχή ή άλλοι έκαναν αναστροφή με το όχημά τους, αλλά μπροστά στο πάθος τους... ποιος τα λογάριαζε όλα αυτά;
Γιατί σεξ στην ύπαιθρο;
Δεν είναι λίγοι αυτοί που προτιμούν το υπαίθριο σεξ. Θέλετε μερικούς λόγους;
* Επιστροφή στη φύση, πρωτόγονα ένστικτα, ο άνθρωπος πρώτα έκανε σεξ στις σπηλιές και μετά σε κρεβάτι... Πες το όπως θες αλλά οι «δημόσιοι λειτουργοί» περιγράφουν μια άλλη αίσθηση στο σώμα.
* Γιατί το απαγορευμένο είναι πιο νόστιμο! Όπως στις περισσότερες χώρες έτσι και στην Ελλάδα το δημόσιο σεξ απαγορεύεται αν και κανείς δε θα σε ενοχλήσει αν εσύ δεν τον προκαλέσεις.
* Γιατί κάτι θα πρέπει να έχεις να λες στον κολλητούς σου αν όχι στα εγγόνια σου. Το σεξ σε ανοικτό χώρο είναι η υπέρτατη διάκριση της ανήσυχης εφηβείας και των «στενών» φοιτητικών χρόνων.
* Γιατί πάνω από όλα ο υδράργυρος είναι στα ύψη! Το ίδιο και η λίμπιντο.
Τι θα πρέπει να προσέξετε:
- Τη φύση. Εκτός από ρομαντική μπορεί να γίνει και ενοχλητική! Κουνούπια, υγρασία, βράχια μπορεί να σου κάνουν τη ζωή δύσκολη ενώ προσέχουμε και για σκύλους που... όπου δουν γιορτή, θέλουν να συμμετέχουν.
- Τον καιρό. «Έχει ο καιρός γυρίσματα», λέει ο σοφός λαός! Κάτι θα ξέρει.
- Τους γύρω ή τους περαστικούς: Δεν χρειάζονται σχόλια.


blogotsarka
Πηγή: http://skandalistes.blogspot.com/2010/11/blog-post_4457.html#ixzz15LwjPRz9

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου