'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

Μητέρα έδωσε στο γιο της να πιει χλωρίνη..!!!

Χλωρίνη έδωσε στο 12χρονο γιο της -ο οποίος πάσχει από αυτισμό- να πιει ώστε να μην το πάρει η πρόνοια, ομολόγησε η ίδια στις αστυνομικές αρχές της Βρετανίας.

Η Σατπάλ Καούρ Σινγκ προέβη σε αυτήν την πράξη ύστερα από άρνησή της να συνεργαστεί με την πρόνοια σε συνάντηση που είχε με απεσταλμένους της.

Όταν η 44χρονη εμφανίστηκε στο δικαστήριο ήταν ήρεμη όμως αργότερα τηλεφώνησε στην αστυνομία αναφέροντας πως σκότωσε το γιο της Ατζίζ και προσπάθησε να θέσει τέρμα και στη δική της ζωή.

Η γυναίκα κρίθηκε ένοχη για ακούσια δολοφονία επειδή όπως διαπίστωσαν και οι ψυχίατροι έπασχε από ψυχολογικά προβλήματα.

Ο εισαγγελέας Ρίτσαρντ Γουίταμ έκανε λόγο για μια φοβερή τραγωδία εξηγώντας πως η γυναίκα σκότωσε το παιδί της υπό το φόβο ότι θα το έπαιρνε η πρόνοια. Το παιδί της ήταν πλήρως εξαρτημένο από την 44χρονη, δεν εξυπηρετούσε τον εαυτό του ενώ όταν βρισκόταν με κόσμο φώναζε.

Η μητέρα είχε παραβρεθεί σε πολλά σεμινάρια με θέμα την προστασία των ανηλίκων και μάλιστα είχε μιλήσει για αρνητική στάση απέναντι στο γιο της, ακόμα και του συζύγου της, Τέλος, είχε προειδοποιήσει πως θα έπινε εκείνη χλωρίνη επειδή δεν άντεχε τα προβλήματα και όπως φάνηκε πραγματοποίησε εν μέρει την απειλή της...


http://cosmo.gr/News/England/297388.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου