'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

Τέλος ο Νιόπλιας!!

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού αποτελεί ο Νίκος Νιόπλιας.


Μετά και το ανεπιτυχές αποτέλεσμα με τη Λάρισα στο ΟΑΚΑ το Σάββατο (έφερε ισοπαλία 1-1) ο Κοζανίτης τεχνικός ήταν ουσιαστικά υπ‘ ατμόν καθώς η εξέδρα «έβραζε» εναντίον και αποδοκίμαζε την ομάδα.


Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με επίσημη ανακοίνωση της πριν από λίγη ώρα ανακοίνωσε και επίσημα το τέλος της συνεργασίας τους. Μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση της η ΠΑΕ σημείωσε πως η λύση της συνεργασίας αποφασίστηκε κοινή συναινέσεικαι εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της επαγγελματικής σταδιοδρομίας του Κοζανίτη τεχνικού.


Ο Νίκος Νιόπλιας, από την άλλη, αμέσως μετά το πέρας της συνάντησης δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση, τους φιλάθλους και τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου, την οποία ανταπέδωσα αφιερώνοντας πλήρως τις προσπάθειές μου στην επίτευξη των στόχων της ομάδας. Ζήσαμε στιγμές που θα μείνουν ανεξίτηλες στη μνήμη μου, αλλά και στην ιστορία της ομάδας, όπως η κατάκτηση του περσινού double και εύχομαι ολόψυχα στην ομάδα να επαναλάβει αντίστοιχες επιτυχίες και φέτος γιατί της αξίζει. Φεύγω σαν φίλος με την πεποίθηση ότι ενέργησα πάντοτε με γνώμονα το συμφέρον του Παναθηναϊκού και την αγωνιστική του επιτυχία».

star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου