'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

«Πορνό» βίντεο ... διαπαιδαγώγησης εφήβων!!!

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει το βίντεο το οποίο σχεδίασε η Εθνική Υπηρεσία Υγείας της Βρετανίας (NHS) για να ενθαρρύνει τους νέους να χρησιμοποιούν προφυλάξεις κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής.


Αποσπάσματα από το επίμαχο βίντεο, με τίτλο "Condon, No Condom" , έχουν κυκλοφορήσει ήδη στο Youtube προκαλώντας την οργή αρκετών γονιών καθώς ισχυρίζονται ότι το περιεχόμενο του είναι ακατάλληλο και ότι θυμίζει περισσότερο ταινία πορνό.


Το βίντεο δείχνει πως συμπεριφέρονται σήμερα τα έφηβα ζευγάρια ενώ συγκεκριμένο απόσπασμα δείχνει ένα κορίτσι να γδύνεται στο κρεβάτι, να φορά στον κάμεραμαν το προφυλακτικό και μετά να κάνουν σεξ ενώ εκείνος καταγράφει τις εκφράσεις της.


Πολλοί από τους διαφωνούντες διαμαρτύρονται ότι σε κανένα σημείο του βίντεο δεν δείχνουν στους έφηβους ποια είναι η σωστή επιλογή.


Ο διευθυντής του οργανισμού Family and Education Trust, Νόρμαν Γουέλς αναφέρει ότι είναι ανεύθυνο εκ μέρους του NHS να απεικονίζει μια γυναίκα ως σεξουαλικό αντικείμενο και μετά να λέει στους άνδρες ότι έκαναν τη σωστή επιλογή επειδή χρησιμοποίησαν προφυλακτικό.


Ωστόσο η παραγωγός του βίντεο, Rachel Drummond-Hay, τόνισε ότι το η εν λόγω καμπάνια είναι ερωτική αλλά σε καμία περίπτωση πορνογραφική.


Η καμπάνια αναμένεται να χρησιμοποιηθεί και για την σεξουαλική διαπαιδαγώγηση των μαθητών στα σχολεία.

http://www.newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου