'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

Ξενοδοχείο με πελατειακό πλαφόν στην Κροατία!!!!!

Ένα νέο ξενοδοχειακό συγκρότημα, που κατασκευάζεται στην πρωτεύουσα της Κροατίας, Ζάγκρεμπ, διαφοροποιεί την τουριστική του ταυτότητα και δηλώνει ότι απευθύνεται αποκλειστικά και μόνο σε ... ... ιδιοφυΐες και καλλιτέχνες, σε σχέση με τα υπόλοιπα καταλύματα της κροατικής πόλης.

Το «ξενοδοχείο της ευφυΐας», θα προσφέρει στους επισκέπτες του συνεδριακές αίθουσες για εικονικές διαλέξεις, εκθέσεις τέχνης και «βήμα» για τη συγκέντρωση επιστημόνων, οι οποίοι αναζητούν απαντήσεις σε θεμελιώδη ερωτήματα της έρευνάς τους.

Οι καλλιτέχνες, από την άλλη, θα έχουν στη διάθεσή τους έναν άλλο όροφο, όπου θα έχουν τη δυνατότητα να εκφράζουν την καλλιτεχνική τους ευαισθησία ελεύθερα και χωρίς περιορισμούς.

Ο Άντε Ζούζουλ, ιδιοκτήτης έκτασης 5.000 τετραγωνικών μέτρων, εκ του συνόλου των 27.000 τετραγωνικών μέτρων που θα καταλαμβάνει το ξενοδοχειακό συγκρότημα, δήλωσε στην κροατική εφημερίδα «Vecernji List» ότι αναζητά επενδυτικούς εταίρους για την ολοκλήρωση του έργου, ο προϋπολογισμός του οποίου ανέρχεται στα 30 εκατομμύρια ευρώ.

Σύμφωνα με δηλώσεις του Ζούζουλ, ενδιαφέρον εκδηλώθηκε από διάφορες εταιρίες, καθώς και από δύο επιστημονικά ιδρύματα των ΗΠΑ και της Ευρώπης, τα ονόματα των οποίων δεν αποκάλυψε.


travelstyle.gr
sarotiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου