'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

Ο ρεπόρτερ... έπιασε τους "τσαντάκηδες"!!

Α
πό ρεπόρτερ... κυνηγός ληστών! Ο λόγος για τον δημοσιογράφος του Achaia Channel Νίκο Αγγελόπουλο, ο οποίος βγαίνοντας χθες το απόγευμα (ώρα 7.30) από το κανάλι του έγινε αυτόπτης μάρτυρας... ληστείας! 

Στην είσοδο του καναλιού τον περίμενε φίλος του αστυνομικός (εκτός υπηρεσίας) και καθώς περπατούσαν και απομακρύνονταν από τις εγκαταστάσεις του τηλεοπτικού σταθμού άκουσαν φωνές. 

Είδαν μία κυρία στο έδαφος να κλαίει και δύο άνδρες να τρέχουν στην οδό Μαιζώνος και Μαξίμου στην Πάτρα, προς την Ακτή Δυμαίων. Η γυναίκα τους είπε πως της είχαν αρπάξει την τσάντα και τότε τόσο ο ρεπόρτερ όσο και ο αστυνομικός άρχισαν να κυνηγούν τους "τσαντάκηδες"! 

Το θύμα τους είχε πει πως δεν μπορούσε να επικοινωνήσει με την Αστυνομία γιατί της είχαν πάρει και το κινητό τηλέφωνο.

Οι τσαντάκηδες έτρεχαν και τους ακολουθούσαν σε απόσταση 50 μέτρων ο ρεπόρτερ με τον αστυνομικό. Παράλληλα είχε ειδοποιηθεί και η Αμεση Δράση. 

Δημοσιογράφος και αστυνομικός κάλυψαν μία απόσταση 2 χιλιομέτρων τρέχοντας μέχρι το συγκρότημα "Λαδόπουλου" όπου τελικά οι "τσαντάκηδες" ακινητοποιήθηκαν από αστυνομικούς. 

Στην Αστυνομία δήλωσαν πως έκαναν την ληστεία γιατί... δεν είχαν να φάνε! Πάντως το "παρουσιαστικό" τους και γενικότερα η εμφάνισή τους, δεν θύμιζε σε τίποτα... φτωχούς ανθρώπους. 

dete.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου