'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

ΑΙΓΙΟ: Οι πιο "καυτές" ατάκες του Αμβρόσιου...!!!!

Ο μητροπολίτης Αιγιαλείας και Καλαβρύτων Αμβρόσιος, μέσα από το προσωπικό του ιστολόγιο γράφει για θέματα, όπως τη θρησκεία, την πατρίδα και τους μετανάστες . O «Κόσμος» σάς παρουσιάζει τις πιο «καυτές» ατάκες του:

- Τελικά οι ξένοι θα καταστούν τα ΑΦΕΝΤΙΚΑ μας, εμείς δε θα καταντήσουμε ΞΕΝΟΙ στον τόπο μας!

- Τα ανησυχητικά μηνύματα για τον θανάσιμο κίνδυνο, που διατρέχει η χώρα μας, η αγαπημένη μας Πατρίδα, από την ανεξέλεγκτη είσοδο Μουσουλμάνων, προς τους οποίους η Κυβέρνηση ετοιμάζεται να απονείμει -εντελώς αβασάνιστα- την Ελληνική ιθαγένεια μας ανησυχεί βασανιστικά. 

- Διότι οι Μουσουλμάνοι, μάλιστα δε οι εξ αυτών φανατικοί, έρχονται και εισέρχονται στη Χώρα μας, κουβαλώντας την προίκα τους! Κουβαλάνε δηλ. τα ήθη και τα έθιμα της θρησκείας των και της Χώρας προελεύσεώς των, με τα οποία και δια των οποίων κάποτε θα αλλοιώσουν τον χαρακτήρα της Ελλάδος. Θα αλλοιώσουν δηλ. τα ήθη και τα έθιμα της φυλής μας, θα αλλοιώσουν τις παραδόσεις μας και θα πλήξουν την Ορθοδοξία μας.

- Υπάρχουν Έλληνες που καυχώνται ότι είναι ά-εθνοι, ά-θεοι και α-πάτριδες, και η Ελληνική Δημοκρατία ΔΕΝ ΣΠΕΥΔΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ και ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ, αποστέλλοντάς τους στο πύρ το εξώτερον ως προδότες της Πατρίδος μας, τότε το τέλος της Ελλάδος είναι εγγύς!

- Στη ταχύτερη έλευση του τέλους της Ελλάδος μας συμβάλλουν η τηλεόραση και τα εκδοτικά συγκροτήματα, όταν αυτά εργάζονται για ξένα αφεντικά και συμφέροντα!

 - Όταν, γενικότερα, κάποια ΜΜΕ και κάποια εκδοτικά συγκροτήματα χρηματίζονται για να υποστηρίξουν συμφέροντα ξένων δυνάμεων και τα οποία επιβουλεύονται τα εθνικά συμφέροντα των Ελλήνων, όπως συνέβη στη μαρτυρική Κύπρο με το Σχέδιο Ανάν, τότε η Ελλάδα μας χάνεται! «Πωλείται σε τιμή ευκαιρίας!».

- Υπενθυμίζουμε το πρόβλημα της απαράδεκτης απονομής της ελληνικής ιθαγένειας στους αλλοδαπούς μετανάστες. Με τον τρόπο αυτό εμείς οι γηγενείς σε λίγα χρόνια θα καταστούμε ξένοι στον τόπο μας! Πουλάμε την εθνική μας κυριαρχία στο όνομα μιας πολιτικής σκοπιμότητας. Οι πολιτικοί μας, στην προσπάθειά τους να αυξήσουν την εκλογική τους βάση, πωλούν την εθνική μας κυριαρχία! Κι εμείς κοιμόμαστε αμέριμνοι!

- Σήμερα, λοιπόν, σας παρουσιάζω μια άλλη ιστορία. Η ΜΕΓΑΛΗ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ (!!!!) τροχίζει την μάχαιρα για να κόψει και αυτή ένα κομμάτι από την Ελλαδίτσα μας. Ηγουμενίτσα, Ιωάννινα, Άρτα, Πρέβεζα και ....βάλε , κατά τους Αλβανούς, είναι .....Αλβανικά εδάφη! 

- Χάσαμε τη χαρά μας. Χάσαμε τη ζωή μας. Χάσαμε την οικογένειά μας. Χάσαμε τα παιδιά μας. Χάσαμε τις ελπίδες μας. Όμως κύριε Πρόεδρε της Ελληνικής Δημοκρατίας, τώρα κινδυνεύουμε να χάσουμε το ιερότερο όλων. Την ΠΑΤΡΙΔΑ. 

- Από την άλλη πλευρά τόσο το ΠΑΣΟΚ όσο και η Νέα Δημοκρατία ως κόμματα έχουν προεισπράξει το μερίδιό τους από τον Κρατικό Προϋπολογισμό μέχρι το έτος 2016! 


- Το κλέψιμο λοιπόν πάει καλά! Με τη διαφορά ότι οι εντός των τειχών κλέβουν χρήμα, οι εκτός των τειχών κλέβουν εδάφη, δηλ μειώνουν την εδαφική μας κυριαρχία!
- Κάπως έτσι ήσαν τα πράγματα και στο Βυζάντιο: οι Άρχοντες του Λαού γλεντούσαν και οι Τούρκοι Κατακτητές έμπαιναν στην Πόλη!

- Στη σημερινή Κοινωνία, όσο και στην Εκκλησία, περισσεύουν οι «συνετοί» και «οι φρόνιμοι», «οι λογικοί», οι οποίοι αντιπαραβάλλονται με τους «τολμηρούς», «τους ακραίους», «τους τρελούς», «τους ακροδεξιούς», «τους φανατικούς», «τους φονταμενταλιστές» και βάλε....

- Τελευταία μάλιστα, εξ αφορμής του ζητήματος των μεταναστών, προστέθηκαν και άλλοι χαρακτηρισμοί, νεώτερα κοσμητικά επίθετα. Είναι «οι ρατσιστικές νοοτροπίες», «οι εθνοφυλετικές τάσεις μερικών» και «οι κομπλεξικές φοβίες»!

Πηγη : dete.gr
TNSite: ΑΙΓΙΟ: Οι πιο "καυτές" ατάκες του Αμβρόσιου

1 σχόλιο:

  1. Στα "Βυζαντινικό" ξέσπασμα του νοσταλγού Αμβρόσιου να προσθέσουμε πως ανάμεσα στους Άρχοντες που γλεντούσαν ήταν και ο Ανώτατος κλήρος της Πόλης... Ε! Να τα λέμε όλα. Και του οποίου το γλέντι συνεχίστηκε και μετά την κατάληψη της....
    Δυστυχώς για εσάς "Μηδίζοντες Σατράπες" όπως σας αναφέρει και ο κοσμοκαλόγερος Παπαδιαμάντης ο κόσμος αρχίζει και μορφώνεται και το αποδεικνεύει και στις κάλπες.
    Και είναι κρίμα μια τόσο ωραία θρησκεία με τέτοιες γραφές να προσπαθήτε να τις αχρηστεύετε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή