'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

Γ. Καρατζαφέρης: Ζούμε την αρχή του τέλους της ΕΕ..!!!

«Πιστεύω ότι ζούμε την αρχή του τέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης», δήλωσε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γ. Καρατζαφέρης στο ραδιόφωνο του ΑΝΤ1.

«Η Γερμανία είναι και παραμένει διαχρονικά η ίδια. Η Γερμανία δεν έχει αλλάξει καθόλου νοοτροπία. 

Δεκαετίες τώρα θεωρεί και πρεσβεύει ότι όλη η Ευρώπη πρέπει να εργάζεται γι αυτήν. 

Αφού πρώτα “ξεζούμισε” με διάφορους τρόπους τις χώρες του ευρωπαϊκού νότου, τώρα θέλει να τις “ξεφορτωθεί”. 

Δυστυχώς, από τη στιγμή που διαβλέπει ότι δεν μπορεί να καρπωθεί, και δεν έχει να “αποκομίσει” άλλα, μας εξωθεί και μας δείχνει το δρόμο της εξόδου», ανέφερε, εκτιμώντας πως εάν δεν το καταφέρει αυτό, «θα φύγει η ίδια από την οικογένεια της Ευρωπαϊκής Ένωσης».

Ο κ. Καρατζαφέρης θεωρεί ότι «ο συνδυασμός των μέτρων που έχει λάβει και εφαρμόζει η κυβέρνηση, ταυτόχρονα με την εφαρμογή των αυστηρότατων όρων της τρόικας, δεν θα μπορέσει ποτέ να μας βγάλει από την κρίση». «Χρειάζεται να συσταθεί ένα ευέλικτος χρηματοοικονομικός θεσμός- οργανισμός, ο οποίος θα εκδίδει ευρωομόλογα για να καλύψει την ανάγκη αναχρηματοδοτήσεως όλων των ευρωπαϊκών χωρών», ανέφερε.

Ακόμη, μίλησε για το ότι οι πολιτικοί αρχηγοί δεν μπορούν να βρεθούν και να συνεννοηθούν, παρατηρώντας ότι δεν δίνουν «ένα μήνυμα ενότητας και αισιοδοξίας στον δοκιμαζόμενο ελληνικό λαό». «Φανταστείτε, οι επιχειρηματίες είναι τόσο απαισιόδοξοι που δεν πάνε να πάρουν ούτε καν το ΕΣΠΑ», πρόσθεσε.

Σχετικά με την ευρωπαϊκή προοπτική της Τουρκίας, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ είπε χαρακτηριστικά: «Θα πρέπει να είναι κάποιος τρελός για να θέλει, επιθυμεί και να επιδιώκει την ένταξη της Τουρκίας στην Ευρώπη. Συντασσόμαστε 100% με τη θέση Σαρκοζί στη θέμα αυτό. Θα χρειαστεί δημοψήφισμα».

Στη συνέντευξή του στην ΕΤ3, ο κ. Καρατζαφέρης τόνισε για τον χώρο της κεντροδεξιάς πως «αν κάποιος ξέρει καλά πολιτική, κατάλαβε ότι ο κ. Σαμαράς έπαιξε ένα τελευταίο χαρτί». «Έδιωξε τους δημοσιογράφους από μέσα και εγκλώβισε τους ΄΄Καραμανλικούς΄΄ σε μία λογική ξεκαθαρίσματος του λογαριασμού. Όλα αυτά τα οποία συμβαίνουν αποτελούν μονό θλίψη», ανέφερε και επισήμανε: 

«Φοβάμαι ότι στη ΝΔ δεν έχουν καταλάβει τον ιστορικό ρόλο. Τώρα πρέπει όλοι μας να έχουμε τα μάτια ανοιχτά. Και από τη στιγμή που ο κ. Παπανδρέου φοβήθηκε να έρθει σε μία συνεννόηση με απότοκο μία άλλη κυβέρνηση, πρέπει να έχουμε τα μάτια μας δεκατέσσερα».

http://www.news21.gr/content.php?cid=100#c17347

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου