'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

Το «στιγμιαίο λάθος» ενός .. βουλευτή!!!!

Βουλευτής ζητάει εξέταση DNA για το μωρό της ερωμένης του. Σε γνωστό γενετιστή απευθύνθηκε για εξέταση DNA βουλευτής της ΝΔ για να εξακριβώσει αν το παιδί που έφερε στον κόσμο η πρώην φίλη του είναι δικό του όπως ισχυρίζεται η ίδια. 

Ο βουλευτής έχει χάσει τον ύπνο του τον τελευταίο καιρό εξαιτίας του απρόσμενου γεγονότος.

Η μητέρα του παιδιού είχε σχέση με το βουλευτή τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, από τότε που την είχε προσλάβει στο πολιτικό του γραφείο. Η σχέση τους ήταν κρυφή παρόλο που ήταν πολύ δυνατή και ο βουλευτής φαινόταν πολύ ερωτευμένος με την πρώην αγαπημένη του.


Μάλιστα τα λίγα άτομα που ήξεραν για τον παράφορο έρωτά τους πίστευαν ότι... αυτή η σχέση τους θα οδηγούσε σε γάμο. Πριν από μερικούς μήνες όμως η νεαρή γραμματέας του φαίνεται να απογοήτευσε τον βουλευτή αφούτην έπιασε σε τρυφερό τετ α τετ με άλλον άνδρα. Εκείνη προσπάθησε να δικαιολογηθεί λέγοντας ότι παρασύρθηκε με μια προηγούμενη σχέση της.


Ο καυγάς όμως ανάμεσα στους δυο τους κατέληξε σε χωρισμό αφού ο βουλευτής δε μπορούσε να δεχθεί τη δικαιολογία της. Η νεαρή παραιτήθηκε από το γραφείο και εξαφανίστηκε από τη ζωή του. Μετά από μερικούς μήνες όμως τον ειδοποίησε ότι επρόκειτο να φέρει στον κόσμο το παιδί του.


Ο βουλευτής σοκαρίστηκε με την είδηση που του έφερε η πρώην φίλη του αλλά δε μπορούσε να αμφισβητήσει ούτε και να δεχτεί ότι αυτό το μωρό θα μπορούσε να είναι δικό του. 


Έτσι ενώ η πρώην φίλη του γέννησε ένα υγιέστατο μωρό εκείνος της ζήτησε να κάνουν εξέταση DNA. Η νεαρή αν και προσβλήθηκε από την δυσπιστία του πρώην αγαπημένου της παρόλα αυτά δέχτηκε να δουν τον γενετιστή που με την εξέταση του DNA θα λύσει τις απορίες του βουλευτή.

Πηγή:newsbomb.gr
http://alepounews.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου