'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

Μόνικα Λεβίνσκι : Η Γυναίκα που πεοθήλασε τον Πρόεδρο!!!!

Η Μονικα Λεβίνσκι

ειναι Αμερικανίδα που γεννηθηκε στην καλιφόρνια των ΗΠΑ το 1973. Ο Πατερας της ηταν Γερμανοεβραίος που καταφερε και διεφυγε απο την Ναζιστική Γερμανια στον Β' Παγκοσμιο πολεμο. Το 1995 -οπου προεδρος των ΗΠΑ ηταν ο Μπιλ Κλίντον- η Μονικα Λεβινσκι ( που τοτε ηταν πτυχιούχος Ψυχολόγιας ) μπηκε στον Λευκο Οικο σαν μαθητευόμενη Υππαληλος. 


Εκει οπως ηταν φυσικό γνωριστηκε με τον Προεδρο και αρχισαν οι δυο τους να εχουν ολο και πιό 'Στενές' σχεσεις. Μαλιστα συμφωνα με αναφορές την ...

....περιοδο της γνωριμιας τους η Μονικα Λεβίνσκι επισκεπτοταν το γραφειο του Προεδρου των ΗΠΑ φερνωντας του πιτσες.

ΤΟ 'ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΛΕΒΙΝΣΚΙ'

Το σκάνδαλο Λεβίνσκι ξέσπασε στις 19 Ιανουαρίου 1998.Τοτε Μια ιστοσελιδα που εκανε αποκελύψεις το 'Drudge Report' ειχε γραψει για φήμες στους δημοσιογραφικούς κύκλους της Ουάσιγκτον περί σεξουαλικής σχέσης του προέδρου με μια νεαρή μαθητευόμενη, που του έφερνε πίτσες στο Οβάλ Γραφείο την περίοδο 1995-96. Υποτίθεται πως η «μικρή» τα είχε πει όλα στο FBI.Η Μονικα ομως δεν ειχε μιλησει στο FBI. Αργότερα αποκαλύφθηκε πως η Μόνικα μπήκε στον Λευκό Οίκο τον Ιούνιο του 1995 και η 18μηνη σχέση της με τον πρόεδρο ξεκίνησε τον Νοέμβριο. Οι ανώτεροί της προσπάθησαν να διακόψουν τη σχέση τους τον Απρίλιο του 1996, μεταθέτοντάς την στο Πεντάγωνο.

ΠΟΙΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ;

Ο Ανθρωπος που αποκαλυψε το σκανδαλο Της 'Σχεσης' της Μονικας Λεβινσκι με τον Προεδρο των ΗΠΑ Μπιλ Κλίντον δεν ηταν αλλος απο την κολλητή φίλη της Μονικας μια Γυναίκα με το ονομα Λίντα Τριπ.Η Μονικα εκανε το λάθος και αποκαλυψε τις γαργαλιστικές λεπτομερειες της σχεσης της με τον πρόεδρο στην Φιλη της η οποία μαγνητοφώνησε τις συνομιλίες τους και έδωσε την ιστορία στο περιοδικό «Νewsweek».

ΤΟ ΨΕΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ

Μετα τις αποκαλύψεις - που φυσικά προκαλεσαν σάλο - στις 26 Ιανουαρίου 1998 ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπιλ κλίντον σε απευθείας τηλεοπτική συνέντευξη από τον Λευκό Οίκο, αρνήθηκε ότι είχε οποιαδήποτε σεξουαλική σχέση με τη μαθητευόμενη υπάλληλο Μόνικα Λεβίνσκι.

ΤΟ ΦΟΡΕΜΑ ΜΕ ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ

Τον Ιούλιο του 1998 η Μόνικα ομολόγησε στη Δικαιοσύνη ότι είχε «κάποιου είδους» σεξουαλικές σχέσεις με τον πλανητάρχη και παρέδωσε για ανάλυση DNA το τεκμήριο του εγκλήματος, το μπλε φόρεμα με τον λεκέ. Ο Κλίντον δεν μπορούσε πια να κρυφτεί.

Η ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ : 'ΝΑΙ ΜΟΥ ΠΗΡΕ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙ'

Τον Αύγουστο,του ιδιου ετους όμως, υπό το βάρος των αποκαλύψεων,Ο προεδρος εμμεσως πλην σαφως παραδεχτηκε την σεξουαλική του σχεση με την Λεβινσκι χρησιμοποιωντας ομως λογοπαίγνια του τύπου «δεν είχα σεξουαλικές σχέσεις με τη... βιβλική έννοια». Ομολόγησε, ότι έκανε στοματικό σεξ και εντρύφησε σε ανάρμοστα παιχνίδια με την 24χρονη Καλιφορνέζα, ζητώντας ταπεινά συγνώμη.

Η ΑΘΩΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ

12 Φεβρουαρίου 1999 η Γερουσία τον απάλλαξε με ψήφους 55 έναντι 45 από τις κατηγορίες για ψευδορκία και παρακώλυση της Δικαιοσύνης για ψεδορκια ενωπιον του Αμερικανικού Λαου.Θυμιζουμε ( διαβαστε πιό πάνω ) πως ο Μπίλ κλίντον σε απευθείας τηλεοπτικο διαγγελμα προς τον Αμερικανικό λαο ειχε αρνηθεί καθε ειδους σχεση με την Λεβινσκι.Αποδείχτηκε ομως οτι ελεγε ψεματα.

Η ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΧΙΛΑΡΥ ΚΛΙΝΤΟΝ

Η Συζυγος του Μπιλ Κλιντον και πρώτη Κυρία Χιλαρυ Κλιντον αντιμετώπισε το ζήτημα με αξιοπρέπεια και στήριξε τον άντρα της χωρίς περιστροφές. Αν του έδειχνε την πόρτα, οι δημοσκοπήσεις θα στρέφονταν εναντίον του και η πρώτη καθαίρεση Αμερικανού προέδρου στην ιστορία θα ήταν γεγονός. Ολοι παραδέχονται ότι ο Κλίντον επιβίωσε πολιτικά χάρη στη Χίλαρι. Η «πρώτη κυρία»

Η ΜΟΝΙΚΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ

Η Μόνικα Λεβίνσκι μετα το Σκανδαλο εμεινε ανύπαντρη, και για ενα διαστημα εμεινε εξω απο την επικαιροτητα.Για ενα διαστημα αναζητουσε στην Αγγλία δουλειά ανάλογη των προσόντων της.Αργοτερα ολοκλήρωσε ένα μάστερ Κοινωνικής Ψυχολογίας στο Λόντον Σκουλ οφ Εκονόμικς, ενω ξεκινησε μια εταιρεια μοδας με παραγωγή γυναικείων τσαντων που το 2004 σταματησε την λειτουργία της. Επισης εξέδωσε βιβλίο με τη δική της εκδοχή για το «Μόνικα-γκέιτ», αναζήτησε την τύχη της σε ριάλιτι και τοκ σόου και γενικά προσπάθησε να κάνει καριέρα στον ευρύτερο χώρο του θεάματος.

αποσπασματα απο ethnos.gr/ - troktikaras -

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου