'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

Την έκαναν πόρνη σε ηλικία 12 ετών...!!!

Πριν βυθιστεί στο απόλυτο σκοτάδι της πορνείας, η Τζόαν δεν ήταν παρά ένα «κορίτσι της διπλανής πόρτας», που, όπως όλα τα άλλα, του άρεσε να ζωγραφίζει, να…
τραγουδάει και να παίζει με την παρέα του στα πάρκα του Λιντς.

Ομως λίγες μέρες αφότου γιόρτασε τα δωδέκατα γενέθλιά της, η ανήλικη Βρετανίδα αποτέλεσε τον στόχο σωματεμπόρων που αφού πρώτα κατάφεραν να κερδίσουν ως «φίλοι» την εμπιστοσύνη της, στη συνέχεια τη μετέτρεψαν σε απόλυτο υποχείριό τους.

Σύμφωνα με τον «Ιντιπέντεντ», σήμερα η Βρετανία φαίνεται πως ζει έναν καινούργιο εφιάλτη, αυτόν της παράνομης διακίνησης και έκδοσης ανήλικων παιδιών από τα κυκλώματα της πορνείας. Παιδιών που δεν προέρχονται από το εξωτερικό, αλλά είναι Βρετανοί πολίτες που εξαναγκάζονται να εξασκήσουν το αρχαιότερο επάγγελμα στον κόσμο.


Και η Τζόαν δεν είναι παρά μόνο μία από τις τριάντα οκτώ περιπτώσεις που έχουν ήδη καταγράψει οι αρμόδιες αρχές. «Σε λιγότερο από τέσσερα χρόνια η Τζόαν είχε μεταμορφωθεί σε αγρίμι» δηλώνει σήμερα η μητέρα της Κριστίν, που δεν κατάφερε να γλιτώσει την κόρη της από τα νύχια των σωματεμπόρων. Οπως λέει: «Συχνά εξαφανιζόταν από το σπίτι, ακόμη και ολόκληρες εβδομάδες». 


Αυτό συνέβαινε επειδή οι «επαγγελματικές» της υποχρεώσεις την ανάγκαζαν κάποιες φορές κι αυθημερόν να πηγαίνει σε διαφορετική πόλη της Βρετανίας.

«Πολλές φορές αναγκάστηκα ακόμη και να την κλειδώσω στο σπίτι βλέποντάς τη να γίνεται ολοένα και πιο βίαιη, ακόμη και με τα πέντε αδέρφια της» θυμάται η Κριστίν.


«Πιστεύω πως τους κάνουν πλύση εγκεφάλου, αλλιώς δεν εξηγείται η συμπεριφορά της Τζόαν» καταγγέλλει η μητέρα της άτυχης κοπέλας. Οσο για τις αρχές; «Οσες φορές πήγα στην αστυνομία αντιμετώπισα τη γραφειοκρατική κωλυσιεργία» είπε η μητέρα της.

Σήμερα η Τζόαν, έχοντας κλείσει πια τα δεκαοκτώ της, έχει «συνταξιοδοτηθεί», καθώς οι σωματέμποροι ενδιαφέρονται μόνο για την παιδική σάρκα. Είναι πια ένα ράκος, ψυχικά και σωματικά, παραδομένο στην εξάρτηση στα ναρκωτικά.


espressonews.gr

1 σχόλιο:

  1. th riksw tn euthini stous goneis! poios goneas afinei t 12xrono paidi t toso eleuthero k d kserei tis parees t.... krima g t kopela pantos t nearo tis ilikias tis tn dikaiologei pote dn orimase k oute th orimasei...

    ΑπάντησηΔιαγραφή