'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

500.000 ευρώ για μια ψήφο εμπιστοσύνης !!!

Οι ζυμώσεις για την ψήφο εμπιστοσύνης στον Μπερλουσκόνι συνεχίζονται έξι ημέρες πριν την κρίσιμη ψηφοφορία, όμως την ίδια ώρα ανεξάρτητος βουλευτής – επιχειρηματίας, κατηγορεί τον Ιταλό πρωθυπουργό ότι εξαγοράζει ψήφους.

Μάλιστα ο Μάσιμο Καλεάρο δεν διστάζει να μιλήσει και με νούμερα, λέγοντας ότι ούτε λίγο ούτε πολύ ο Καβαλιέρε πληρώνει 350 με 500.000 ευρώ σε βουλευτές για να τον …εμπιστευτούν.

«Οι επαφές για να πεισθούν οι βουλευτές να στηρίξουν την κυβέρνηση ετοιμάζονται να ξεπεράσουν κάθε προηγούμενο. Νομίζω ότι, σε γενικές γραμμές, 350.000 με 500.000 ευρώ μπορεί να θεωρηθούν αρκετά. Συν, μία ρητή υπόσχεση επανεκλογής», τόνισε ο Κελεάρο με δηλώσεις του στις εφημερίδες.

Διευκρίνισε πάντως ότι «ο ίδιος δεν έχει τέτοιες ανάγκες, διότι μπορεί, όποτε θέλει, να επιστρέψει στις επιχειρήσεις του».

Ο Καβαλιέρε ωστόσο δεν σχολίασε τις καταγγελίες, ενώ για πρώτη φορά σε τηλεφωνική παρέμβαση σε συγκέντρωση οπαδών του αναγνώρισε ότι είναι μιας κάποιας ηλικίας και ότι κάποια στιγμή θα αποσυρθεί. Συμπλήρωσε πάντως κατηγορηματικά ότι δεν πρόκειται να χρίσει διάδοχο από το χώρο των «ραδιούργων πολιτικών», όπως είπε.




star.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου