'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

Ροζ σκάνδαλα στο «Emirates Stadium»!!!!!!

Οι απιστίες και τα ροζ σκάνδαλα είναι σύνηθες φαινόμενο τα τελευταία χρόνια στην Πρέμιερ Λιγκ. 

Μετά τις υποθέσεις των Γουέιν Ρούνεϊ, Τζον Τέρι, Άσλεϊ Κόουλ η «επιδημία» του …κεράτου φαίνεται ότι μεταφέρεται στο «Emirates Stadium» και την Άρσεναλ. 

Η πρώτη ροζ ιστορία που είναι γνωστή εδώ και καιρό έχει να κάνει με την σχέση που φαίνεται να διατηρεί ο Αρσέν Βενγκέρ με την Σόνια Ταρτάρ. Οι παπαράτσι «τσάκωσαν» τον Αλσατό προπονητή με την 39χρονη γαλλίδα ράπερ στο αεροδρόμιο του Παρισιού πριν από κάποιους μήνες. 

Σύμφωνα με τις φήμες που κυκλοφορούν στο Νησί την ίδια μέρα... το ζευγάρι πέρασε ένα βράδυ στο πολυτελές ξενοδοχείο Concorde Lafayette, ενώ η «The Sun» αποκαλύπτει ότι η σχέση Βενγκέρ - Ταρτάρ χρονολογείται πριν από δύο χρόνια. 

Η τελευταία εξέλιξη στο συγκεκριμένο θέμα θέλει την γαλλίδα να έχει δεχτεί απειλές για την ζωή της μέσω sms που έχει λάβει στο κινητό της, ενώ παράλληλα φαίνεται να έχει αποκαλύψει ότι είναι έγκυος και όλα δείχνουν ότι ο πατέρας είναι ο Αρσέν Βενγκέρ… Όσο αφορά τον Τζακ Γουίλσαιρ τώρα και ο νεαρός άσος της Άρσεναλ απ’ ότι φαίνεται την έχει κάνει την απιστία του.

Ο 18χρονος που διατηρούσε χρόνια δεσμό με την κοπέλα του πλέον χώρισε και αιτία είναι η Streaper, Τζέσικα Γιάνσεν…

Πηγή:gossip-tv
http://alepounews.blogspot.com/2010/12/emirates-stadium.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου