'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

Αναζητούν Πακιστανούς απαγωγείς και βιαστές

Πάνω από τέσσερις μήνες πέρασαν ώσπου να εξακριβωθεί η ταυτότητα των τριών αδίστακτων Πακιστανών που είχαν απαγάγει δύο νεαρούς άνδρες από το Νεπάλ και μάλιστα είχαν βιάσει τον πιο νέο από αυτούς!

  Ωστόσο, οι δράστες
εξαφανίσθηκαν και δεν έχουν εντοπιστεί τα ίχνη τους, παρά τις έρευνες της Αστυνομίας…

Ήταν 26 Ιουλίου όταν οι αξιωματικοί της Ασφάλειας στο Ρέθυμνο είδαν κατάπληκτοι τους εξαντλημένους ψυχικά και σωματικά μετανάστες ηλικίας 25 και 23 χρόνων να μπαίνουν στο αστυνομικό μέγαρο δεμένοι με χοντρές αλυσίδες και

λουκέτα (!) ο ένας από το πόδι του άλλου και να τους λένε ότι το είχαν σκάσει από το σπίτι- φυλακή όπου τους κρατούσαν οι τρεις απαγωγείς τους!

Οι αδίστακτοι Πακιστανοί τους κρατούσαν επί πέντε μερόνυχτα σιδηροδέσμιους και νηστικούς, απαιτώντας να επικοινωνήσουν με τις οικογένειές τους για να τους στείλουν συνολικά 20.000 ευρώ! Κατά την διάρκεια της κράτησής τους, ένας από τους δράστες είχε βιάσει τον 23χρονο με την απειλή μαχαιριού, πράγμα που πιστοποίησε και ο ιατροδικαστής!


Οι αστυνομικοί εντόπισαν το σπίτι- «φυλακή» στην παλιά πόλη του Ρεθύμνου, αλλά οι τρεις δράστες είχαν γίνει άφαντοι ενώ ο ιδιοκτήτης του δήλωσε άγνοια για όσα συνέβαιναν εκεί… Μετά από πολύμηνες έρευνες εξακριβώθηκαν τα στοιχεία τους, αλλά παρά τις έρευνες δεν έχουν εντοπιστεί. Σε βάρος τους έχουν εκδοθεί εντάλματα συλλήψεως και αναζητούνται.


http://www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου