'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

Την Πέμπτη απολογούνται οι υπόλοιποι τέσσερις συλληφθέντες

Την Πέμπτη θα οδηγηθούν ενώπιον της ανακρίτριας οι τέσσερις από τους έξι κατηγορούμενες που συνελήφθησαν το Σάββατο ενώ η ίδια έχει στα χέρια της δεδομένα που «δείχνουν» νέα πρόσωπα, τα οποία φαίνεται να έχουν στενές σχέσεις με κατηγορουμένους.  

Επίσης στη δικογραφία υπάρχουν στοιχεία για ταξίδι που επρόκειτο να κάνουν κάποιοι από την ομάδα των έξι στη Θεσσαλονίκη, λίγες ημέρες πριν τα Χριστούγεννα.


Ένα από τα «νέα» πρόσωπα  φαίνεται να κατοικεί ή να βρίσκεται συχνά στην Κρήτη, αποκαλείται σε συνομιλίες των κατηγορουμένων Δημήτρη Μιχαήλ, φοιτητή στην Κρήτη, και Κώστα Σακκά, «πρόεδρος» και φαίνεται πως ενημερώθηκε στα τέλη Νοεμβρίου -από τον Σακκά- για το επικείμενο ταξίδι στην συμπρωτεύουσα. 


«Και του 'πα και αυτουνού για πάνω, για Σαλόνικα, ξέρω 'γω αν ψηθεί. Του 'πα τι κανονίζουμε», αναφέρει ο ένας συνομιλητής στον άλλον. 


Σε άλλη συνομιλία, επίσης, ο «πρόεδρος» φαίνεται να δίνει «πεσκέσι για τον δρόμο» σε κατηγορούμενο, που τον επισκέφθηκε, ενώ σε άλλη συνομιλία ο ένας εκ των δύο κατηγορουμένων περιγράφει στον άλλον την ταλαιπωρία που πέρασε, όταν «είχα πει στον πρόεδρο, ρε παιδί μου, να μου φέρει ρούχα, ξέρεις... Κατάλαβες;».


Στη συνομιλία αυτή γίνεται λόγος για μία τσάντα, που πιθανόν αποστέλλεται με ΚΤΕΛ από μία πόλη της Κρήτης σε άλλη, από τον «πρόεδρο» προς τον κατηγορούμενο και παραλαμβάνεται, τελικώς, μετά από 24 ώρες.


Στις συνομιλίες, που έχουν περιληφθεί έως στιγμής στη δικογραφία, οι ομιλούντες αναφέρονται, επίσης, σε ποδόσφαιρο, σε βραδινές εξόδους τους, όπου «εντάξει γκόμενες είχε», πλην, όμως, «φάτε μάτια ψάρια», σε ραντεβού τους για καφέ κ.ά. 


Από άλλα στοιχεία της δικογραφίας προκύπτουν άλλα δύο νεαρά άτομα από την Πάτρα, στα σπίτια των οποίων έγινε, ήδη, έρευνα ύστερα από ανώνυμη καταγγελία, χωρίς ωστόσο να βρεθούν όπλα ή εκρηκτικά.


Στις συζητήσεις για τη Θεσσαλονίκη γίνεται αναφορά σε μία κοπέλα, «την Κατερίνα», και σε έναν ακόμη νεαρό, τον «Σταύρο», οι οποίοι «ψήνονται» να ανέβουν και αυτοί «πάνω». 


Στη νέα δικογραφία περιλαμβάνονται, επίσης, αναλυτικές καταγραφές κατασχεθέντων από χώρους των κατηγορουμένων, υλικό όπως δεκάδες ψηφιακοί δίσκοι, στικ αποθήκευσης δεδομένων USB, ασυμπλήρωτα δελτία αστυνομικών ταυτοτήτων, σφραγίδες αστυνομικών, κάρτες επιβίβασης αεροπορικών εταιρειών, ένα εισιτήριο για Βρυξέλλες μέσω Γαλλίας, χειρόγραφες σημειώσεις, πολλά χαρτονομίσματα των 50 και 100 ευρώ κ.ά.


Ενδιαφέρον φαίνεται να έχει προκαλέσει και ηλεκτρονικό εισιτήριο από το σπίτι, όπου διέμενε ζευγάρι κατηγορουμένων στην Καλλιθέα, στο οποίο αναγράφονται τα ονόματα κατηγορουμένων στην παρούσα υπόθεση και στην υπόθεση της οργάνωσης «Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς».


star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου