'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

Τρομοκράτες …hi tech χωρίς κινητά τηλέφωνα!!!!!!

Έκπληκτοι έμειναν ακόμη και οι έμπειροι αξιωματικοί της αντιτρομοκρατικής από την «επαγγελματική» δουλειά που έκαναν οι έξι συλληφθέντες του Σαββάτου…. 

«Είχαν καταγράψει τα πάντα… Σε επίπεδο οργάνωσης ήταν η συγκεκριμένη οργάνωση ήταν πολύ ανώτερη ακόμη και από τον Επαναστατικό Αγώνα», λέει με νόημα αξιωματικός και προσθέτει «διέθεταν διαμέρισμα γιάφκα και στη Θεσσαλονίκη. Μέσα εντοπιστήκαν υπολογιστές και άλλα αντικείμενα».   


Απόλυτα έγκυρες πληροφορίες αναφέρουν πως οι έξι συλληφθέντες αποτελούσαν έναν υψηλής αποτελεσματικότητας βραχίονα οργάνωσης, όπου το κάθε μέλος είχε τον προσωπικό του οπλισμό. «Ήταν όλα μελετημένα… Διέθεταν “σκόρπιο” για μάχη μέσα στην πόλη… Καλάσνικοφ για μακρινές βολές και πιστόλια για ατομικό οπλισμό…» τονίζει πηγή και προσθέτει «δεν χρησιμοποιούσαν κινητά τηλέφωνα! Κάποιοι δεν είχαν καν κινητό, ούτε και σταθερό. Η ανάλυση των κλήσεων δεν έδειξε τίποτα»

Αξίζει να τονισθεί πως εκείνο που εντυπωσίασε τους αστυνομικούς ήταν οι ειδικές μικροκάμερες  που είχαν προμηθευτεί και τις χρησιμοποιούσαν για να καταγράφουν χώρους… Μέλη του συγκεκριμένου πυρήνα είχαν επισκεφτεί και το Εφετείο Αθηνών, είχαν μπει σε όλους τους εσωτερικούς χώρους και τους είχαν τραβήζει… «Μέσα στους 16 υπολογιστές που κατασχέσαμε θα βρούμε τα … πάντα. Όμως αυτό θα διαρκέσει αρκετές ημέρες. Είμαστε ακόμη στην αρχή» λένε στην αντιτρομοκρατική.


Γιάφκα και στη Θεσσαλονίκη  


Μετά  τη Νέα Σμύρνη, την Καλλιθέα, τον Πειραιά, το Αγρίνιο και τη Γλυφάδα, οι αξιωματικοί της αντιτρομοκρατικής εντόπισαν  ακόμη μια γιάφκα, αυτή τη φορά στη Θεσσαλονίκη.


Μάλιστα, λίγο πριν τις 11 στο βράδυ ολοκληρώθηκε η έρευνα στο διαμέρισμα, όπου σύμφωνα με πληροφορίες βρέθηκε ένας υπολογιστής και διάφορα έγγραφα. Η συγκεκριμένη γιάφκα προβληματίζει τους αστυνομικούς, οι οποίοι προσπαθούν να δουν αν ετοίμαζαν κάτι στην συμπρωτεύουσα… «Αναμένουμε τις επόμενες ημέρες εντυπωσιακές εξελίξεις» λένε στην αντιτρομοκρατική και δεν κρύβουν την αισιοδοξία τους ότι κατάφεραν ουσιαστικά και κατασχέσουν σχεδόν όλο το αρχείο του σύγχρονου αντάρτικου πόλης.



http://www.protothema.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου