'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2011

Επώνυμοι φοροφυγάδες στον εισαγγελέα!!!!

Ούτε τα προσχήματα δεν τηρούν πλέον οι επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο χώρο της διασκέδασης.

Σε εφόδους των ανδρών του ΣΔΟΕ το βράδυ της Παραμονής, αποδείχτηκε πως οι 10 στις 18 επιχειρήσεις δεν έκοβαν καν αποδείξεις.

Μεγάλες πίστες, μπαρ, clubs, εστιατόρια, ταβέρνες αλλά ακόμα και ακριβά ξενοδοχεία δημοφιλών προορισμών δεν είχαν στα τραπέζια απόδειξη ούτε για δείγμα.

Έντονα όμως απασχολούν τον ΣΔΟΕ και οι προκλητικές υποθέσεις φοροδιαφυγής τριών διάσημων τραγουδιστών και μίας πασίγνωστης παρουσιάστριας, πρώην μοντέλου, που οι φορολογικές τους δηλώσεις παρέπεμπαν σε... άπορους.

Η τηλεπαρουσιάστρια έδωσε αφορμή για ελέγχους εξαιτίας του πανάκριβου σπιτιού με πισίνα, για το οποίο είχε δημοσιευτεί αγγελία πώλησης στην τιμή των 5 εκατ. ευρώ, ενώ πρόσφατα απασχόλησε τη δημοσιότητα όταν έγινε στόχος διαρρηκτών.

Οι τρεις άλλες υποθέσεις αφορούν αστέρες του τραγουδιού, ένας εκ των οποίων έχει απασχολήσει ξανά τις φορολογικές αρχές για τη συμμετοχή του σε συναυλίες χωρίς έκδοση παραστατικών.

Στην περίπτωσή του ξεσκονίζονται κυριολεκτικά οι δηλώσεις εισοδήματος και οι επιχειρηματικές του δραστηριότητες (εκμετάλλευση κέντρων κλπ.), καθώς και η προέλευση χρημάτων που τοποθέτησε κατά την ενασχόλησή του με το ποδόσφαιρο.

Εξίσου τρανταχτή είναι η περίπτωση δημοφιλούς τραγουδίστριας που ερευνάται από τον ΣΔΟΕ, παρά το ότι οι οικονομικές της δυσκολίες είναι γνωστές.

Η τέταρτη και τελευταία περίπτωση αφορά σε τραγουδιστή, δημοφιλή στη νεολαία.

Ήδη ξεσκονίζονται οι τραπεζικοί τους λογαριασμοί και η ακίνητη περιουσία τους, ενώ τα στοιχεία που θα προκύψουν θα αξιοποιηθούν πρώτα από τις εφορίες και μετά από τον αρμόδιο εισαγγελέα.


http://www.newsbomb.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου