'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2011

ΣΦΙΓΓΑ Η ΡΩΣΙΔΑ ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΣ ...!!!

Καμία αποκάλυψη για το παρελθόν της, αλλά και καμία δήλωση για τα μελλοντικά της σχέδια δεν έκανε η πανέμορφη 28χρονη Ρωσίδα κατάσκοπος Αννα Τσάπμαν στην πρώτη τηλεοπτική της συνέντευξη στο ρωσικό κανάλι Pervyi Kanal. 

Η «πράκτορας 90-60-90» (τίτλος από...
τη φωτογράφηση με εσώρουχα που είχε κάνει για τη ρωσική έκδοση του περιοδικού Maxim) -η οποία έγινε γνωστή το περασμένο καλοκαίρι, όταν αυτή και άλλοι δέκα Ρώσοι πράκτορες των μυστικών υπηρεσιών απελάθηκαν από τις ΗΠΑ, σε μία από τις ελάχιστες μετά τη λήξη του Ψυχρού Πολέμου ανταλλαγές κατασκόπων- ανέφερε στη συνέντευξή της πως το περιστατικό που την έκανε γνωστή ήταν «για το καλύτερο».


Οπως μάλιστα τόνισε: «Είναι η αρχή κάτι μεγάλου και ωραίου. Νιώθω ότι έχω μια δύναμη μέσα μου που θα μου επιτρέψει να διδάξω όλα όσα έμαθα στο εξωτερικό, τα οποία πιστεύω ότι θα είναι πολύ χρήσιμα για τη χώρα μας».
Σημειώνεται ότι η Τσάπμαν, εκτός από τη φωτογράφηση για το Maxim και τη γυμνή φωτογράφηση για το ανδρικό περιοδικό Zhara, έχει μια εντελώς αντιφατική ζωή από την επιστροφή της και μετά. 


Είναι σύμβουλος τράπεζας, έχει συμμετάσχει σε συνάντηση της επιτροπής για τον οικονομικό εκσυγχρονισμό της Ρωσίας, έχει λανσάρει δική της εφαρμογή για iPhone και συμμετέχει και στη φιλοκυβερνητική οργάνωση «Νεαρός Φρουρός» για συμβουλές σε νέους επιχειρηματίες και για τον πατριωτισμό!

Τέλος έχει ονομαστεί «Ηρωίδα της Ρωσίας», που είναι και η μέγιστη τιμή. 


http://fimotro.blogspot.com/2011/01/blog-post_6638.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου