'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2011

Βόμβα με παραγγελία φυλακόβιου...!!! (photos)

Σύμφωνα με ακριβείς πληροφορίες του Crimes on air η βόμβα που μπήκε παραμονή πρωτοχρονιάς στο FEVER της Λεωφόρου Συγγρού προερχόταν από τον ίδιο "εντολέα" που στις 31 Οκτωβρίου ανέλαβε με συνεργούς του και ανατίναξε το μπουζουξίδικο "ΠΟΛΙΣ" στο Ρουφ. 

Οι δυο βομβιστές που πιάστηκαν στη Νίκαια στις 13 Δεκεμβρίου σκόπευαν να μεταβούν στο FEVER αλλά εκείνα τα ξημερώματα είχαν την ... ατυχία να εντοπιστούν καθ' οδόν από αστυνομικούς. 

Ο ιδιοκτήτης του FEVER Θανάσης Παπαγεωργίου έγινε στόχος επίθεσης για δεύτερη φορά μέσα στον Δεκέμβρη. Στις 2 Δεκεμβρίου βόμβα είχε τοποθετηθεί στο νυχτερινό κέντρο "Θέα" την πρώην "Νεράϊδα" που είχε νοικιάσει από τον Στηβ Κακέτση. 

Το Τμήμα Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής φέρεται πως γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα και σύντομα θα υπάρξουν συγκλονιστικές εξελίξεις, καθώς γίνεται λόγος πως ο "εντολέας" ... διαβιβάζει τις οδηγίες για τις βόμβες μέσα από τις φυλακές. 

Στο FEVER αυτήν την περίοδο τραγουδούν ο Γιάννης Πάριος και ο Σταμάτης Γονίδης [φωτο] που αποτελούν το καλύτερο σχήμα στη νυχτερινή διασκέδαση. 






http://crimesonair.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου