'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2011

Πρωτοχρονιάτικο ριφιφί στον Δήμο Αθηναίων....!!

Μια περίεργη διάρρηξη έγινε τη νύχτα της αλλαγής του χρόνου στην Διεύθυνση Προμηθειών του δήμου Αθηναίων. 

Από τον χώρο εξαφανίστηκαν επτά ηλεκτρονικοί υπολογιστές καθώς και έγγραφα, τα οποία αφορούσαν κυρίως συμβάσεις με εταιρείες του εξωτερικού.

Τη διάρρηξη κατήγγειλε το πρωί του Σαββάτου ο φύλακας του κτιρίου, ο οποίος όταν πήγε να αναλάβει υπηρεσία, διαπίστωσε ότι κάποιοι είχαν σπάσει παράθυρο του υπογείου και από εκεί ανέβηκαν στα γραφεία του 1ου και 2ου ορόφου, απ' όπου και αφαίρεσαν τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Ο χώρος κανονικά φυλάσσεται επί εικοσιτετραώρου βάσεως, ωστόσο τη νύχτα της αλλαγής του χρόνου ο φύλακας που είχε κανονικά υπηρεσία δήλωσε ασθένεια και δεν αντικαταστάθηκε από οποιονδήποτε συνάδελφό του. Έτσι οι «ποντικοί» έκαναν ανενόχλητοι το έργο τους.

«Υπάρχουν υποψίες ότι κάποιοι πήγαν να εξαφανίσουν στοιχεία για προμήθειες», δήλωσε ο νεοεκλεγείς πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου της Αθήνας Παναγιώτης Μπέης. Ήδη για την κλοπή διετάχθη ένορκη διοικητική εξέταση στο δήμο, ενώ σε αστυνομικό επίπεδο διεξάγεται έρευνα και από το τμήμα Ασφάλειας Ομόνοιας σε συνεργασία με την υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών.


http://www.star.gr/ellada_kosmos/74781

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου