'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Σάββατο, 5 Φεβρουαρίου 2011

"18χρονη έκανε σεξ με τρεις ποδοσφαιριστές για 2.000 λίρες"... !!!!

Μια 18χρονη με δράση στα αποδυτήρια των γηπέδων
σπάει τη σιωπή της. 

Η 18χρονη Ζάχια έχει δημιουργήσει  πονοκέφαλο σε γνωστούς ποδοσφαιριστές βγάζοντας στη φόρα τα άπλυτά τους 

Η 18χρονη πόρνη Ζάχια Ντεκάρ που έχει δημιουργήσει πονοκέφαλο σε  τουλάχιστον τρεις Γάλλους ποδοσφαιριστές αποφάσισε να σπάσει τη σιωπή  της.


Η Ζάχια θα μπορούσε  κάλλιστα να...

φέρει το τίτλο "η πόρνη των γηπέδων" αφού έχει συνάψει  ερωτικές σχέσεις με τουλάχιστον τρεις Γάλλους ποδοσφαιριστές.

Όπως  δήλωσε οι Φράνκ Ριμπερί της Μπάγιερν Μονάχου, Καρίμ Μπενζεμά της Ρεάλ  και  Σίντνει Γκοβού της Μπορντό την είχαν στα ώπα ώπα, ενώ προσέθεσε ότι  τους αγαπάει πολύ.


Μάλιστα οι  τρεις ποδοσφαιριστές αντιμετωπίζουν ποινή φυλάκισης μέχρι και τρία  χρόνια μετά το σκάνδαλο που ήρθε στην επιφάνεια από τη διάρρευση στο  Τύπο προκλητικών φωτογραφιών.


Στην Γαλλία η πορνεία μπορεί μεν να είναι νόμιμη αλλά για άτομα πάνω από 18.


Όπως  ισχυρίζεται το wanna be μοντέλο, ο Ριμπερί την πήγε σε ένα ξενοδοχείο  στη Γερμανία και την πλήρωσε 2.000 λίρες για να έρθουν σε ερωτική επαφή,  κάτι που φυσικά συνεχίστηκε μετέπειτα επί Γαλλικού εδάφους.


Η  Ζάχια ήταν μόνο η μια από τις 18 κοπέλες που ανακρίθηκαν από την  αστυνομία σε μια επιδρομή των αρχών σε ένα κλαμπ της Γαλλίας την  περασμένη εβδομάδα το οποίο και έκλεισε.


Μάλιστα ομολόγησε ότι έκανε σεξ ένα βράδυ και με τους τρεις ποδοσφαιριστές για 2.000 λίρες.


Ειδικότερα,  ο παίκτης της Μπάγιερν Ριμπερί παραδέχτηκε ότι είχε βρεθεί με την  κοπέλα αρκετές φορές την περασμένη χρονιά αλλά δεν ήξερε ότι ήταν τόσο  μικρή.


Τώρα μένει η απόφαση της δικαιοσύνης και εάν θεωρηθεί ένοχος εκτός από τριετή φυλάκιση πρέπει να πληρώσει πρόστιμο 40.000 λιρών.


Σύμφωνα  με την αστυνομία η 18χρονη κοπέλα ξεκίνησε να εργάζεται ως πόρνη το  2008 και έβγαζε 20.000 λίρες από πλούσιους πελάτες, ενώ φαίνεται πως  είχε ιδιαίτερη προτίμηση στους ποδοσφαιριστές.Πηγή:news247

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου